175

Анонимен

преди 5 години

Пишат еднакви неща - малка преднина, дрън дрън, после вечерта на 26. да не сте очудени от разлика над 5,6 % че и повече в полза на БСП, въпреки, че всички държавни служители и администрация ще гласува за Боко, с това ще си останат, после и това няма да имат

174

Анонимен

преди 5 години

Дебела сплескана глава, къси крака, типична ***, това е Нинова.

173

Анонимен

преди 5 години

народа си заслужава управниците.колкото и да плаче, освен да се надене отново на комунистически гвоздей, друго не му остава.

172

Стою

преди 5 години

Пак манипулирате съснсловестни еквилибристики. Никакви шансове няма ВМРО, трябват им 6%, а те, милите пс.хопатчета, едва събират 2. Даже и толкова нямаха, когато един-единствен път са се явявали самостоятелно на избори. С 2% да участваш в управлението на страната?! Котерийни т.рикати.

171

Да не и е уруки

преди 5 години

Ама ква е розова свинка.Като малко розово прасенце.Пу-пу! Да не и е уруки.

170

еволюция

преди 5 години

Както ми го обясни един партиен секретар 1990 г, кучето си го бие с вестник. Щото вестника мирише на друго и кучето не се озлобява срещу него.Така БКП създаде СДС за мръсни поръчки. Вместо БСП да прави непопулярни неща, остави това на СДС. А за братята мюсулмани ДПС.Хората нямаха друга алтернатива алтернатива и разчитаха на СДС.Хубавото е че СДС се раздели на СДС и ДСБ и виждаме че шпионите се върнаха в БСП. Не всички разбира се, но може да се очаква че СДС сега е по-чисто.

169

пак същите

преди 5 години

Същите стари муцуни. Просто старите комунисти сдадоха на внуците.

168

До лисан

преди 5 години

И като се събуди ....краката ти отвити

167

Лисан

преди 5 години

Разликата е поне 7-8% в полза на бсп. Това не си личи от проучванията, тъй като хората от малките населени места се страхуват от герб, но на изборите в тъмната стаичка ще гласуват против тях. Наесен парламентарните избори са неизбежни.

166

Анонимен

преди 5 години

Каква промяна е бсп.... Няма такава *** ска нация по света като нашата

165

До 164/165

преди 5 години

От нищо не се е очистила бсп Там са същите идеологии и същите некадърници Ако пък комунистите ще са промяната Господ да на пази от нея Амин!

164

Анонимен

преди 5 години

Не се дуйте... Ще има 97а с павета по *** комунистически кратуни

163

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо другарите плюят Костов а негов кадър и протеже корени ги води за носа... Неслучайно за комуноидните *** папа е сифилистичния шизофрения ленин

162

Анонимен

преди 5 години

Кой очаква да напише друго сайт като вашия по червен от задните пасти на ***

161

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

160

Разумен

преди 5 години

ГЕРБ е вече в мрачната история на БГ. Промяната идва неумолимо!Разликата ще е съкрушителна , не крехка. Крехка е истината в платените агенции и купената преса!

159

Винету

преди 5 години

Гласувайте за мене, иначе комунистите ще ме изпратят в резервата Белене, където убиха дядо ми, докато тичах с ибрика след бай Тошо.

158

Цецо Асансьора

преди 5 години

Другари, ще победим! Аз отново ще броя бюлетините! Всички чували ще ми ги оставят пред асансьора.

157

анонимен

преди 5 години

разлика между БСП И ГЕРП НЯМА,И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА КОМУНИСТИ,останалото е за *** И НАИВНИЦИ.

156

Пак заклинания

преди 5 години

До хм и Анонимен 159: Надявайте се, но няма да го бъде. ГЕРБ върви надолу и това е добре за България. Много им станаха далаверите. Време е за промяна