155

Анонимен

преди 5 години

До КривонделИмайки предвид как в Бг всичко се опорочава, с всичко се злоупотребява, как всичко се изкривява и използва за разчиствания на лични сметки, симпатии и антипатии, отмъстителност, завист и пр., мисля, че случаите на злоупотреба с този закон няма да бъдат никак малко.

154

@168

преди 5 години

Е да де, точно затова не вярвам да го приемат така, щото това им е електората и като гръмнат първото дете (щото естествено, те ще почнат да пускат малки деца да пробват терена) и гледай какво ще стане. Бунтове, драми, могат да се вдъхновят даже да спрат да продават гласовете си. И тогава вече,ще настъпи партиен апокалипсис.

153

Анонимен

преди 5 години

Дава се воля на агресията между хората и се оправдава с уж посегателство над собствеността им. Утре ще се убиват за 2 стотинки или 1 ябълка. Важното е хората да се насъскват 1 срещу друг. Как не измислиха нещо градивно и конструктивно?!

152

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонимен164единствените трупове, дето партиите ще почнат да ринат, ще са на загорели интеграционни елементи, които ще се наложи да се отучат от бране по трудния начин

151

Кривондел

преди 5 години

До 165Винаги ще има частни случаи, подлежащи на разследване.Все пак въпросът е кое ще е по-често - претрепаните мили гости, или най-сетне хората по селата да могат да се защитават от набезите без страх, че ще гният в затвора. Според вас едно към колко хиляди ще са двата вида случаи?

150

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен163фактолог, ако не си платиш рушветите, ще видиш "по -лесното от русия" къде икиндия. освен, ако не си от кореком-поколението, и си мислиш че кво фърчи, се яде. понеже е много лесно, половината сотове обикалят с газеняци за сто лева от турция.

149

Анонимен

преди 5 години

Никога повече няма да ходя на гости на никого.Всеки може да каже, че гостът не е бил гост, а е нахлул с взлом в дома му или че както са си хортували кротко, гостът го нападнал или тръгнал да го краде и като неизбежна самоотбрана домакинът го пребил или убил.Върви доказвай, че си бил поканен и че нищо заплашително не си направил.Патриотите какво направиха с минималната пенсия и МРЗ, както бяха обещали преди изборите, че тръгнаха в НК да се месят?

148

Анонимен

преди 5 години

Това не вярвам да го приемат в този вид. Защото ще почнат да ринат трупове, пък те все пак са им електорат. Освен това, според мен трябва да се вкара "когато е установена заплаха за живота, здравето или половата непреикосновеност". А не, чуваш че се шуми в коридора, излизаш и гърмиш и после виждаш, че си застрелял пияният ти брат, който е решил да преспи увас, че е по-близо. В смисъл, ако законът ще е такъв, трябва да се втълпи на хората все пак първо да светнат лампата, после да стрелят.

147

Гербер

преди 5 години

Аз като човек който редовно ограбвам чужди къщи съм против този закон защото сега ще трябва и аз да се въоръжа ,за да на ме посрещат с опрян в челото Пистолет. Вън патриотите от коалицията , защото този закон е в разрез с почитателите на най-великата партия на света Герб!!

146

А, стига бе..

преди 5 години

"Народната милиция" при СОЦА, крадеше най-много и то.... Все законно!При демокрацията станаха най--богатите и имотните!

145

Анонимен

преди 5 години

Щом е дошел да крадне и да насилва--трепем го!!!! Вие после като по-умни си говорете за Закона!!Важното е Аз да съм жив и здрав!!!!!

144

Анонимен

преди 5 години

Някои са носталгични по Народната милиция, сякаш по онова време не ставаха престъпления. Ставаха, даже повече, но тогава не ги огласявахе по 20-30 телевизии, радиа и вестници

143

Прос Селендур

преди 5 години

Пак нови Шменди Капели...

142

Анонимен

преди 5 години

То като стане неизбежно ще се защитаваш със и без закон!

141

Народна Просвета

преди 5 години

при положение, че бандитите по подразбиране са въоръжени(щото не им дреме за закона), а свободното притежание на огнестрел се възпрепятства от закони, за ква неизбежна отбрана иде реч? като полската конница срещу немската девета танкова, нещо от тоя сорт.

140

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

беззъб преразказ на тема "втората поправка" който е обявен, но няма да бъде прогласуван. идат избори, зер патриоти сме, рече гочоолу и си заподсвирква "шуми марица".

139

Питане

преди 5 години

До спомени 125:Тоя исторически пасквил къде го прочете?Най-вероятно в някой стар вестник,окачен на пирон в тоалетната ти на двора, за задни цели,докато размишляваш върху преходността на битието?!?!?!

138

Нищо ново!

преди 5 години

Още Ботев го е казал писаното в коментарите!

137

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото ни управляват криминално проявени със закон!

136

Анонимен

преди 5 години

Конституционният съд няма да разреши такива предизборни лозунги! Стралджа - уж град! Прибира се един познат от работа и вижда на ябълката си в двора 12 /Дванадесет/ ромчета от мънгалски произход! Естествено, че ще им се зарадва и няма да ги трепе! Ще косят трева, копаят в градината, пасат кравата, редят дърва и боядисат портата!