32

Анонимен

преди 4 години

Може да е вярно ,малко бременна.Товаса автобусите на доган,за хората вродопите и други далечни селца за даходят на работа в града.Предишните саот времето на величеството с министърбабин Вълчев.Да времето лети.

31

Анонимен

преди 4 години

Изведнъж започват да вадят пари за народа като фокусник от ръкава си. А иначе не се сещат за никого освен за себе си и джоба си. Милион и половина/между тях и деца/ са под прага на бедността, хиляди болни нямат пари да се лекуват, но това са досадни подробности. Важното е сега да се мине Рубикон /изборите/! После- всичко по старому.

30

Анонимен

преди 4 години

Снахата на кмета на Долна баня от ГЕРБ, двете деца на кмета на Минерални бани Хасково, лидер на ДПС от Харманли, бизнесмен от Велинград, близък до кмета и Цветан Цветанов, както и ортак на Евелин Банев Брендо, са сред бенефициентите на европейски средства за къщи за гости.

29

Анонимен

преди 4 години

Според най-консервативни сметки България губи всяка година по 8 милаирда евра от данък корупция по високите етажи на властта които в огромната си част изчезват в офшорните зони. Затова България е най-бедната страна в Европа. На фона на това крадците от ГЕРБ са купили всички медии и подпкупват наляво и надясно за да продължават да крадат.

28

Анонимен

преди 4 години

Безобразия и наглост..20млн.за училищни автобуси..същото, като милионите за уч.шкафчета.. не знам едно държавно училище с автобус..

27

Анонимен

преди 4 години

Програмата на ГЕРБ се състои от една единствена точка, първа и последна :1. Да крадем бързо, че малко ни остана.

26

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, правени са разчети. Той бащицата като раздава предизборно разчети не му трябват и не се правят. Единствените им разчети са от кого и как още повече да смъкнат. От години подценяваме приходите и надценяваме разходите, а излишъка от чуждите пари си го харчим за "свои проекти" или за предизборно купуване на подкрепа. За одобрение от парламента, дори и формално (както е по конституция) не се и споменава.

25

Анонимен

преди 4 години

Много е добър Боко! Да харчи чужди пари и да си знае, че няма кой да му тръси сметка за решенията! Най-добрия!

24

Анонимен

преди 4 години

За партията пет на сто - добре е казва Цецо!За тебе също пет на сто - тъй вярно казва Цецо!Останалото е за мен - за теб е хлипа Цецо!Ще ми потрябват някой ден - ще трябват кимва Цецо!

23

Sasho

преди 4 години

"Школски", "заръча", Веселина това да не ти е седянката пред блока. Изразявайте се по-нормално. Иначе за училищните автобуси-то се знае, пак ще се угоят някои лица

22

Анонимен

преди 4 години

Бързо, бързо, купувайте, харчете милиони, хвърляйте прах в очите на материала, че изборите са близо, а ГРОБ все повече се сгромолясва.

21

Анонимен

преди 4 години

Борисов продължава с предизборната агитация за крадливата си Шайка, минаваща за партия.Интересно защо Прокуратурата не се заинтересува с какъв ресурс прави тази агитация.Защото тя се прави с ДЪРЖАВЕН, а не се личени или партиен ресурс.Ама нали се сещате, че Ти сам си го избра, няма как да се самосезира срещу Шефа си.

20

Анонимен

преди 4 години

Брей тоя премиер бе, заръчва, разпорежда, нарежда, дава милиони.Богат човек - сигурно е милиардер.

19

Анонимен

преди 4 години

правителството давало ами да им целуваме ръцетехарчат пари дето не са техни и се правят на великибезумна наглост

18

Анонимен

преди 4 години

20 000 000/ 100 =200 000!!!! еденична цена за миниавтобус!!!!

17

читател

преди 4 години

А защо никой не пита ??? и никой не казва ??? от къде са тези пари? Защо точно сега се отпускат и за автобуси, и за болница, строяща се от 20г.? А ще станем свидетели и на още такива пари, има време. Тези средства заложени ли са в бюджета? А покриване последствията от градушките в Плевенско? А обещанията за академията в Д.Митрополия, за която и тази година нямаше кандидати? А има и още такива интересни обекти. Кой плаща всичко това? С чий пари? Май всички балъци ги плащаме . Халал да ние !

16

Анонимен

преди 4 години

Представете си колко стотици милиони има скрити или влезли в джобовете им,след като всеки ден вади по 20 милиона за тоя и оня с цел печелене на избори.

15

Анонимен

преди 4 години

Преди половин година при гласуване за приемането на бюджета за 2019-та година ГЕРБ отхвърли предложението на БСП за България в бюджета да се осигурят 12 милиона за болницата в Ямбол. Днес вождът Борисов еднолично обещава 27 милиона от вашите пари, за доизграждане на новата болница, като срокът отново е година и половина. Защо се удвояват тези средства? Дали това е от политиката на ГЕРБ всичко да струва двойнополовината за изграждане на съответните обекти, половината да потъва незнайно къде?!

14

Анонимен

преди 4 години

Значи,за лекарства на онкоболните няма пари,за деца с увреждания-също.За медицинските сестри няма пари,за пенсионерите-също.Но за предизборно купуване на гласове и то на едро,пари-бол.Е за това сме на това дередже.

13

да бе

преди 4 години

През 2012-та година кабинетът Борисов 1 обещава новата болница в Ямбол да влезе в експлоатация до март 2014-та година, но досега тя не е откритаПрез 2015-та година кабинетът Борисов 2 обещава същата тази болница да бъде завършена за година и половина, но отново резултатът е нулев.През 2017-та премиерът обещава 12 милиона за доизграждане на лечебното заведение в Ямбол, но пак Борисов не е спазил обещанието си.