11

Пълни глупости

преди 5 години

На кого му пука за минали войни, и примитивни отношения между хората.Никой не е спечелил от войни и смърт.ДНЕС Европа се обединява и живее в мир и разбирателство.СЛАВА НА ЕС!!!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Шест часа след публикуването на статията, видеото продължава да е недостъпно. На това му се казва професионална журналистика.

9

Един от Северозапада

преди 5 години

6-ти Май трябва да се празнува не по центъра, а пред гробищата, военните, пред паметника на оня войнек, с манлихерата....Но не смеят. Че ако оживее, само с приклада и щика ще ги направи на нищо, продажнизите от всички партии, дето докараха народа до там, да напуска завинаги държавата, за която мряха дедите ни....Иде ми да напиша още много работи на тая тема, но ще ме баннат пак за няколко дни, за псуване на политическия "елит"...

8

Един от Северозапада

преди 5 години

Видяхте ли снимката, на войника, с манлихерата и опинците с навуща? Който се е бил срещу англичани и французи при Дойран,и в Добруджа срещу румънци и казаци? Вежте го пак, този "човекояд"....Сега стана ли ви ясно, как е промито съзнанието на народа за 100 години? И защо няма да има никога армия, наборна, в която на синовете на народа да се даде оръжие? Жокер-Владая.6-ти май трябва да се празвува не в центъра, а пред военните гробища, пред паметника на войника с манлихерата.....

7

Анонимен

преди 5 години

Това сда истински войници, а не като днешните ***, които пет пари не дават за отечеството си.

6

Факт!

преди 5 години

Авиацията промени всичко вече такива войни няма сега минава Б-52 с бомбения килим и отдолу леш.Който има авиация ще е на Топ ниво кайто няма ще бъде пребит.

5

възмутено

преди 5 години

Като прочета този Шиби Риби осъзнавам че: Има нещо много мръсно в социалистическото съзнание.

4

читател

преди 5 години

БРАВО!Имахме подобен архив.Дядо ми е изкарал същите войни, командир на картечна рота.В седми клас донесох в класа над 300 фотографии, когато учихме за този период.Дядо ми, офицери и войници, с оръжие, окопи, позиции, и т.н.Класната изпратила донос срещу баща ми, че разпространява чрез мен хвалби за царски офицери.Привикаха баща ми, и му обясниха снимките да изчезнат.И изчезнаха.

3

Кривондел

преди 5 години

Браво на Петър Арнаудов! Браво и на реставратора Азинян! Благодаря ви от все сърце за това, което сте направили за историята на България!

2

Слава и чест

преди 5 години

Това са войници, а не като кибиците след 45-та..

1

ШибиРиби

преди 5 години

Ми ако беше снимал голи мадами можеше и народен артист да стане , той ми снимал аскера с въшкарниците кой ти ибава тея истории, Аре бе днес пуснете нещо голу да гледами че става тъмно вече