27

ненко

преди 4 години

таа да гледа пекинския паток по-редовно да и оре дълбоко нивата оти все в амок е горката и дрънка глупости

26

Анонимен

преди 4 години

Снахата на кмета на Долна баня от ГЕРБ, двете деца на кмета на Минерални бани Хасково, лидер на ДПС от Харманли, бизнесмен от Велинград, близък до кмета и Цветан Цветанов, както и ортак на Евелин Банев Брендо, са сред бенефициентите на европейски средства за къщи за гости.

25

Анонимен

преди 4 години

Според най-консервативни сметки България губи всяка година по 8 милаирда евра от данък корупция по високите етажи на властта които в огромната си част изчезват в офшорните зони. Затова България е най-бедната страна в Европа. На фона на това крадците от ГЕРБ са купили всички медии и подпкупват наляво и надясно за да продължават да крадат.

24

Шопо

преди 4 години

Комунистка та от Кърджали сити отново говори небивалици ...

23

Анонимен

преди 4 години

въх пекинската патица какви ги редииииайде във виетнам там много ги обичат

22

Анонимен

преди 4 години

Ох,милата тя...Дума дупка не прави.По делата им ще ги познаете.

21

Анонимен

преди 4 години

"Да продължив да бъдем отговорни" - Към какво, към вашите апартаменти и мезонети, към вашите схеми за източване на еврофондове, към вашите кражби и далавери ? Мисля че още повече ще лъснат крадливите задн.....ци на ГЕРБ. Европейска сметна палата започва разследване в България, как са изразходени средствата за пътища, магистрали и инфраструктура. А там както знаем ври от кражби и корупция. Не знам дали останаха хора които ще грасуват да крадзите от ГЕРБ.

20

Стратег

преди 4 години

"Да продължим да бъдем отговорни" - а, хахахахахахахааааааааааааааааааааа... хухууууууууу, яко! Продължавайте все така да бъдете отговорни Караянчева и ГЕРБ ще изчезне напълно, което е много добре междувпрочем!

19

БАНко

преди 4 години

Никога не е било , никога няма да бъде !Всяка дума изречена от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и неговата шайка предизвика само подигравка и жалост , смях !

18

Анонимен

преди 4 години

Искам те в Пекин , в капата на Виетнам .

17

КараКанчева

преди 4 години

Отговорност с милиони откраднати от българите !

16

Анонимен

преди 4 години

Много работят тия бееее.Я вижте с "честен" труд какви апартаменти си построиха,какви къщи,та даже и за тъщи,как да не ти се поиска да станеш депутат.Много "работиш",но пък има за какво.

15

Смирен депутат

преди 4 години

Депутатите за разлика от мързеливите българи,много работят за благото на родината и за това имат такива скромни ваканции.Трябва рязко вдигане на депутатските заплати,че с 4мизерни хилки как са връзват двата края?

14

!!!

преди 4 години

Ай, стига сте продължавали!Сбогом!!!

13

zeus

преди 4 години

До Анонимен 72017 година парламента е имал доверие 22 процента, през годините се колебае от 10 до 20 процента, 8 процента както е сега е рекорден минимум ;)

12

Нане

преди 4 години

За 141 години от третата Българска държава...Се намери една мома ненагледна, да рече, че Пекин е стлолица на Виетнам... Ам не къде да е... А от трибуната на Народното събрание... И не, коя да е... А председателката на Парламента...

11

Байфидан

преди 4 години

До Лисан. Е, и? Горе- долу същия съсрав и същата картинка ще гледаш.

10

истина е

преди 4 години

Единствения начин да покажеш на тази политическа чума е когато видиш политик,депутат и пр. заразно зло е да го заплюеш и да го отминеш.

9

Бсп са гадове

преди 4 години

БСП и ДПС пак готвят уйдурма. Никога повече.

8

Лисан

преди 4 години

Тая па! Тази пародия на НС е към своя край. Изборите идват наесен.