18

До

преди 4 години

Бг наивитета смята, че всичко което се е случило извън неговите очаквания е уредено или невъзможно, а разумният свят върви напред защото мисли обратно на родните платоновци. Уреден мач, а.

17

Анонимен

преди 4 години

интересно как е мотивирал толкова яко играчите на неродния си език, ако не може да се изкаже добре след победата на него :))лека закачка към другата статия, иначе мача и обрата бяха много емоционални, евала

16

niki

преди 4 години

Със сигурност има нагласени мачове, но те основно са в долните дивизии на различните първенства, на който може да се залага.Такъв голям двубой няма как да е уреден.

15

Нане

преди 4 години

За нагласените мачове...Според, някои от тук пишещите... Има много нагласени мачове, по целият свят! Това е индустрия...Но да търсиш, под вола теле... Също е индустрия... Ако, знаете, какво и как?Залагайте Ве Господа... Иначе мача беше страхотен... И се възхащавам на Клоп, играчите и легендарната трибуна Кооп... Това са традициите...

14

Анонимен

преди 4 години

Българи! Юнаци!

13

tyu

преди 4 години

До АнонименСъс Севиля, но за купата на Краля :D

12

Анонимен

преди 4 години

За хора, които не следят футбол (като мен), тази ШЛ звучи като един огромен нагласен театър. Всяка година се намира поне по един мач, в който единият отбор трябва да преодолее немислим голов пасив срещу корав съперник и по някакъв вълшебен начин това се постига (с точност!). Ако не се лъжа, предната година на някой му трябваха 5 гола и това пак се случи. По-предната пак имаше куриози? Защо такива статистически невъзможности се случват с подобна честота само когато играят много пари?...

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя пуши някаква трева с футболистите си сигурен съм.

10

Анонимен

преди 4 години

Барселона новият евронеудачник на Европа!

9

юбералес

преди 4 години

Клоп направи от Ливърпул ''маншафт'' - дружина. За престоя му в Ливърпул се очаква увеличение на годишните приходи на клуба с 75% - от 400 млн.2016г. до 700 млн евро за 2021г. За разлика от Мауриньо, който първо харчи а после - нищо.

8

мазепа

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Явно не си гледал мача. Изпълнението на корнера беше заучено положение - с цел изненада на защитата.

7

До хахаха

преди 4 години

Следяха постройката на играчите на Ливърпул в наказателното.Но попаднаха в т.н. " заучено положение" ,на което именно целта му е ИЗН3НАДАТА ! Преди корнер се търси позициониране в полето,това правеха !Това,че си футболна невежа и неверник по ДНК те прави смешен !

6

мазепа

преди 4 години

До ДртПрчНемска класа. Клоп пое Ливърпул с продадени Суарес и Коутиньо и седми в лигата.

5

ДртПрч

преди 4 години

Английска класа

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Циркаджия !Добре, че не гледах този нагласен мач. Тази сутрин видях само головете. При четвъртия на Ливърпул целият отбор на Барса стоеше като препариран и не мръдна. Коментаторът каза че били изненадани при корнера. Интересно, ако по време на важен мач, полуфинал на ШЛ и корнер за противника не очакваш и не следиш движението на топка и играчи, тогава какво очакваш и какво следиш ?Може би въздушното движение над Острова ? :)

3

Анонимен

преди 4 години

Бурса с кой ще играе на финала не разбрах???

2

адолф

преди 4 години

Да вкараш три гола на Барцелона било почти невъзможно, а в същото време да не допуснеш и гол било в сферата на фантастиката!!! Да така е! Ама да вкараш четири гола на същата Барцелона, и да не допуснеш е нещо напълно реално! А сега да видим де го е ония "камата" да видим кви снимки ще публикува сега и кви коментари ще направи.

1

Гледна точка

преди 4 години

КЛОП Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ! Не уважавам подобни хора, било и те германци!