16

Анонимен

преди 4 години

за мен лично мечката е второто след *** човекопобно осбенно задните и ходила приличат на човешки всеядна е човека също е хищник ако вземеш малко мече и го упитомиш ще бъде по верно от човек

15

Анонимен

преди 4 години

това да не е реклама на новият филм за "джунглата" ? веднага някакви хора борещи се с мечки излязоха под коментарите.

14

Уфолога

преди 4 години

Усещам, че мечките ще изядат антифриза тези дни!

13

Анонимен

преди 4 години

Я каква е сладурана мецанката на снимката и как умничко гледа!Сигурно са я снимали в момент, в който преценява откъде да мине, за да атакува вече набелязани кошери.

12

:)

преди 4 години

До Анонимен 3Мечока в съдебната зала ли да го доведат, за да чуе присъдата?Ще ги даваш на прокурор, а?

11

Дааа...

преди 4 години

Така е :''Сития на гладния не вярва''.Та така и тука граждането мечки им се иска да има из горите,а на селяните Дааанебостъргачи из градо.

10

До 10

преди 4 години

Ходи в клетката на някой лъв и му кажи,че го обичаш и няма да го закачаш.И разчитай и той така да ти отвърне.Срещал бил той в сънищата си Мечо Пух,ходи ги разправяй тия ПРИКАЗКИ на пострадалите от набезите.

9

Мечо Пух

преди 4 години

"19 набеЗа" ?!? Вече е десет и половина, дори и аз се посъбудих.

8

До Анонимен 7

преди 4 години

Мило дете, ти още си под впечатление от приказките за лошия Кумчо Вълчо и Баба Меца. Ходил съм много по големите баири и 1 км по следите на огромен мечок, добре запазени в торфа. Голяма радост беше, че бяха в обратната посока! Имаше много деца, нито едно не прояви страхА популацията на вълците е много рехава. През нашето селце беше минал огромен единак.Снимах следата му с ролетка до нея. 11 см! Специалистът каза, че е рекордна.Веднаж чух и вой на единак - чудесно изпълнение!Обичайте природата!

7

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Не са мечки , не лъжете хората .Най ми било гладни за апартаменти и евро служби политици и местни власти

6

Анонимен

преди 4 години

ами така ще става, като изпотрепаха дивите животни, изсякоха горите.. Тези мечки от какво да живеят според вас? На фотосинтеза ли да карат

5

Анонимен

преди 4 години

до 4Не ти дреме, защото от София не излизаш, но има хора по селата на които живота им е в постоянен риск от УВЕЛИЧАВАЩАТА се непрекъснато популация на мечки и вълци! Виждал ли си вълк на метри от себе си? Ще се наакашш на момента

4

до 1

преди 4 години

Не живеем в Живково време а сега, така, че млъквайте с тия тъпотии - на никой не му дреме за Живково време.

3

Анонимен

преди 4 години

Машини за убиване!Да им видят чиповете и да ги дават на прокуратурата.

2

Анонимен

преди 4 години

Толкова мигранти, а няма ядене за мечките - срамота! Ето един начин да бъдат в помощ на България и дивия свят. И без това са щели да умрат или да бъдат изядени от по-екзотични животни, но ето причина за техния поход - да станат фураж за дивите животни. Колко хуманни! Веднага да се разпише порциона за мечките и да се започва с подобряване на менюто.

1

Анонимен

преди 4 години

Само да Ви вметна, че по Живково време мечки, вълци ги отстрелваха до санитарния минимум и нападения нямаше! Сега обаче тепърва ще гледаме такива новини на изядени хора и ще ни обясняват, че ние сме им влезли в тяхното пространство и че такъв е живота!