90

Теслата

преди 4 години

С какво да ги купуваме тея електрички бе баце????? И ако тръгна на по-дълъг път в 40 градуса жега след 150 км батерията ще е тотал щета! Къде ще вися да я зареждам??? Ами зимата на минус 10? Има още хляб да ядат тея електрики!

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен79Абе много ми е интересно как в Лондон с доходи на майстор на гипсокартон ще си купиш тесла за 6 месеца.Ако си вице в някоя банка, проблеми нямаш, спор няма.

88

Анонимен

преди 4 години

За какво ми е автомобил, с който не мога да стигна до Бургас?Нито пък до морето в Гърция.

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен88Нещо не го виждам в близките 20 години това твоето електрическо бъдеще.Евентуално, някога си, може.

86

Анонимен

преди 4 години

До ВескоПо какво съдиш, че е лукс?По-евтини автомобилите никога не са били.

85

Анонимен

преди 4 години

Коригирайте си информацията. Само изцяло електроческите автомобили са освободени Пт данък и паркират безплатно, но не на хибридите.

84

Веско

преди 4 години

До Анонимен 88Колкото да риете и плюете, бъдещето е на обществения транспорт и споделените пътувания и превозни средства. Собствения автомобил става все по-голям лукс и в момента тече просто една маркетингова стратегия.

83

Анонимен

преди 4 години

Колкото да риете и плюете по ел колите това е бъдещето и няма мърдане от него. Нещо подобно е имало преди 120 години когато са спорели кой е за предпочитане локомобила на който е можело да гориш дърва или автомобила за който е нямало бензиностанции за зареждане.

82

Анонимен

преди 4 години

То не ни стигат парите да си платим водата с тия новите измислени такси, те пак искат и нови кули да си купуваме.

81

До 75

преди 4 години

Ако "дадат" търгове на хора от на бойко или доган може и по-скоро.. Ама за качеството ще отговаря кацаров...

80

Анонимен

преди 4 години

ако ми трябва нещо на ток, ще си купя сокоизтисквачка

79

Инж.

преди 4 години

Батериите им са ***! Това казват норвеците. Цената на нова е 1/3 от стойността на колата.Така, че електрокарите са супер скъпи играчки за ***!

78

Инж.

преди 4 години

В Норвегия масово накупиха Тесли преди 4 години. По 100 000 евро. Имаха бонуси за данъци и паркиране. В момента тия коли са на паркинга пред дилъра на Тесла в Кристиансанд. Преброих над 200 бр оня ден... Пакетирани за към САЩ.

77

Анонимен

преди 4 години

до Зл.атко,ами да питаме баш тиквократа откъде ще се вземат. Много ми беше смешна логиката. На България в момента не и трябва атомна електроенергия, щото България не потребявала толкова много ток. Хахаххаа. Съсипва държавата за да си получи комисионните от америкаските ТЕЦ-ове.

76

*

преди 4 години

Ами... нека да обясня защо дори и хипотетично.За да купим електроавромобил ние трябва да имаме доходи но дори и всички да започнем да имаме от утре ние нямаме изградена мрежа за зареждане на електрически возила каквито и да са те. Тесла Моторс изграждат такива както и Нисан. Но реално няма как да стане това в България поне не и в близките 30 години.

75

Анонимен

преди 4 години

Бе високи са цените, но основно на българина му е ниска заплатата затова. Идете в Лондон, пълно е с електромобили, но там работят 6 месеца и си купуват чисто нов от магазина, тука ни трябват има няма 60-70 години.

74

бай Кольо

преди 4 години

Интересно, да допуснем, хипотететично, че достигнем до момента, в който 2/3 от населението мине на електромобили. Тогава кой ще има преференции при паркиране в центъра на София, примерно? А данъкът на един такъв електромобил все така нисък ли ще остане? Или пък никакви данъци няма да се плащат за тези автомобили?Чисто и просто, "елитите" и определени лобита искат да ни накарат да си сменим возилата в близките 10-15 години. Понеже вече няма откъде да си пълнят бюджетите, освен от данъци и такси.

73

Златко

преди 4 години

Защо никой не се запита ако масово се подмени автопарка на електрички как енергийната система ще издържи ??? Тези гигаватове откъде ще се вземат ???

72

Околна среда

преди 4 години

Замърсяването от теца на въглища произвеждащ тока за ел.колите е по-голямо от замърсяването от тези автомобили, ако са с ДВГ.

71

Анонимен

преди 4 години

както е тръгнало с обедняването на народа, скоро не коли - велосипед няма да може да си позволи българина. шайката клептомани начело на държавата, тяхната рода и обръчи от фирми, офшорките и ред други източиха всички пари. затова сме най-бедната държава, а не защото сме глупави или мързеливи. защото политиците ни са най-крадливите!