39

тя

преди 5 години

Тоя плазмоди от къде изплува ?

38

Вярващ

преди 5 години

Не е лошо тази девойка да прочете Новият Завет и тогава ще разбере защо е така,сигурен съм че не си е направила труда да проочете Библията,чудя се какво коментира без да е запозната с материята,аман от некомпетентни водещи!!!

37

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

36

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

35

Анонимен

преди 5 години

фИЛИП Димитров-унищожителя на селското стопанство в БългарияИван Костов-разрушителя на икономиката в България.

34

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

33

Щирлиц

преди 5 години

До sdКлетвите нали знаеш първо кого стигат?

32

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 30Да беше само той,да го преживеем,ама са много от тая пасми.на.

31

Анонимен

преди 5 години

Познавам го лично, Филип е много свестен човек. Доган не случайно го свали, усети че не може да го контролира.

30

ognyanz

преди 5 години

Този е една от най-жалките фигури на прехода. Празнословец, каканижеше, слушателите ги хващаше отиката докато докара докрай едно изречение. Ходи на посещение в Израел, и коментарите на тамошните журналисти бяха, че може да говори дълго без да казва нищо.

29

Анонимен

преди 5 години

Горкия, дзърли се като лудо *** преди колене, побеснял е от соршоизъм....

28

Анонимен

преди 5 години

Палачът на българското селско стопанство и аграрна мощ, бащата на ликвидационните съвети ! Дами и господа, представям ви г-н Филип Димитров - Българомразецът.

27

Вярващият

преди 5 години

Господи пази българите!Амин!Друго е излишно,да коментирам,няма смисъл.

26

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези политически ***! Вонят ужасно!

25

sd

преди 5 години

Филип е един от малкото честни хора в корумпираната ни държава. а вие дето го плюете- мам-ито ви долно ру-со-ко-мунистическо, да пук-нете с децата си и *** дето са ви раждали.

24

Ха-ха

преди 5 години

Какво е общото между Филип Димитров и Жан Виденов?Ами и двамата не знаеха какво правят....Други вършееха по полетата на властта тогава-неявно.

23

Анонимен

преди 5 години

На тоя мястото му не е в новините, а в затвора.

22

Днд

преди 5 години

Този господин е протестант , така че нека не дава мнение за Православието .

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Тъкмо и аз това щях да питам:)Но и отговорът е ясен - от хранилката на някое НПО или евро-атлантически клуб. Тая държава спешно се нуждае от Народен съд, но няма късмет тоя път, Червената армия е далеч от Дунав. Ей така ще ни затрият в мирно време гадовете.

20

Анонимен

преди 5 години

герб са завоалирания вариант на сдс - жалко че не сте разбралие вече сте разбрали де ама няма измъкване