69

Анонимен

преди 5 години

Мьрляч! Дано никога не се качи в кола повече , ше го смачкат и него, та да не вири нос

68

Az123

преди 5 години

Чувството за безнаказаност настанило се в тази държава за съжаление води до такива трагедии. Ако не вземем нещата насериозно скоро в тази държава ще останат такива брадати селски ***, *** и платените жени. Просто нормалното съществуване на възпитаните и нормалните хора е почти невъзможно. Пълна реформа на съдебната система и МВР е решението. Такива трябва да са в затвора! Иначе се пригответе след 100г. да я няма финално тази държава. Тъжно за децата....Утре ще е някои от нас....

67

Анонимен

преди 5 години

Дано го бутнат в затвора тоя брадат бълхар и там да го понаучат малко на обноски

66

Чичо Мишок

преди 5 години

Газ, газ и накрая ЧиЧо ПЛЯС! ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА такива *** ТРЯБВА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРИТЕ.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58CLS ама е минал покрай 63.По новините на нова дадоха колата отвътре.Това не е 63 !!Колата е чук и гек ако ме разбираш....Или с други думи сбирщайн.А както казах в един пост по-рано, в този квартал софиянци НЯМА.Всичко е от северо-Запада...... диви ***.

64

НЕ СА БИЛИ

преди 5 години

Ти къде беше брадат нехуманоид!?! НЕ СА БИЛИ на пешеходна пътека, изразява версията която са му казали да защитава. поради 2те мозъчни клетки които изпадат в конфликт в главата му, не може да се сети как да си формулира изречението , че да не звучи "Имало едно време". Ако ме попитат за нещо което съм видял, бих отговорил бяха или не бяха. НЕ СА БИЛИ е 100% лъжа!

63

Анонимен

преди 5 години

даже не е арестуван.. успял е да се обади КЪДЕТО ТРЯБВА

62

Не бързай

преди 5 години

До Анонимен 61Да не се окаже БСПарски назначен бизнесмен татенцето.

61

Анонимен

преди 5 години

наркоманското *** е Ицо - племенника на Румен Петков (АБВ) . също като вуйчо си се смята за над законите и е нагъл до мозъка на костите сега комунистите от ГЕРБ ще прикрият синковеца на комуниста от абв и бсп

60

Анонимен

преди 5 години

ще го пуснат. Татенцето е герберастки активист.

59

Гост

преди 5 години

Жалко за децата.Няма значение дали са на пешеходна пътека или не.Този ще се измъкне ,а децата ще са инвалиди.Жалко...Това е ежедневие в София.Шофьори с такива автомобили са над законите и никой не смее да ги пипа.Мутренски времена. Нали има камери по кръстовищата защо не ги санкционират щом направят неправилна маневра?

58

Анонимен

преди 5 години

Наистина няма толкова *** народ, колкото в БГ. Убедих се окончателно.

57

Анонимен

преди 5 години

Дано да се оправят децата! А виновния да си понесе наказнието. За тези които ги интересува, колата е Mercedes CLS63, 2008г, около 500 коня. Може да се кара като и с 50, може и с 250км/ч. В случая явно е било кратно на 50, предвид къде е "спрял".

56

Анонимен

преди 5 години

Типичен батка с перфектния баткомобил, черен, тъмни стъкла, черни джанти, V8, на 10-12 години, обезценен 10 пъти нов 250 бона, сега 25-30.

55

Анонимен

преди 5 години

Провинциалният манталитеет не прощава.А на тези от AMG трябва да импратите снимките щото те не знаят че техните колимогат и да летят без криле при това.П.П. Първо този е 100% от провинцията.Второ, колата 100% не е негова.Просто няма как да има пари за тази кола.Като го видиш как изглежда .................с дрехи за 100 лева и .............няма как.

54

Анонимен

преди 5 години

Това се случва, защото оставяте съда и държавата да се ръководи от отявлени разбойници. Следващия път, ако някой брадат с вуйчо прокурор прегази и вашите деца, това ще бъде защото не сте реагирали навреме, когато газят чуждите!

53

Анонимен

преди 5 години

Ако този го пуснат трябва да се съберем и да изринем целия съд! Крайно време е!

52

Анонимен

преди 5 години

А сега тоя убавец, дали ще смее да се орибере у тях довечера, че има много надъхани да му благодарят. Чух, че е тръгнала агитка да му покажат подкрепата си...Ще хвърчи *** брада май!

51

Dess

преди 5 години

Това не е първият случай, някой да пада от моста,поради висока скорост.Точно срещу полицията.Там винаги летят с повече от 60,но виждам униформените едва след катастрофата.Викат му "черният" светофар.Дано сега вече се вземат мерки.....много жалко.

50

Ристьо

преди 5 години

Човек с черна кола 6.3 и с чантичка тип диагоналка закачена небрежно на вратлето. Мачо типче с брада и селски стайлинг. По бермудки на 5 градуса. Само като го видя и ми е ясен към коя група спада. Долен чалгар (***). Дано децата да се възстановят напълно. Очаквам да разберем чии син е тоя позьор.