14

Анонимен

преди 5 години

Сбръчкан грозен и крадлив.

13

Анонимен

преди 5 години

Как сте бе Тикволандци. Мръзнете ли. Нали искахте да ви спрат парното.

12

V

преди 5 години

До6Ами тогава за какво ни е ЕС . Можем да се договаряме само ако общуваме ниво правителства със съответните междуправителствени споразумения както е в северна Америка. Еее да тогава няма да има УСВОЯВАНЕ,ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ И ДРУГИ КРАЖБИ от народи които и без тва не могат да се развиват състаряват се и изчезват.И въпросът е КОЙ ИМА НУЖДА ОТ ЕС ,про положение че той е доказано не справедлив разпредилител на чужди блага?Определено народите губят,а тия с къщите за гости и партийните субсидии печелят

11

vlady

преди 5 години

Юнкер е достоен лидер на ЕС с добра алкохолна подготовка и успехи с чашката макар и да отстъпва сериозно на покойния Елцин и неговите достойни руски като Навални както и украински ученици и последователи като Порошенко, Луценко, Юшченко, Кучма и т.н. ЕС се нуждае от негов наследник с не по-малки постижения в пианизма.

10

Анонимен

преди 5 години

Наздраве, Ишиас !

9

Анонимен

преди 5 години

Не допускайте крайно десни и фашисти,нацисти,расисти в управлението!Ще се опитват да ни противопоставят на всякакви принците и ни настроят едни срещу други,не се поддавайте на провокациите!Ще се опитат с провокации от нацисто-фашисти,расисти,омараза между хората и омраза между държавите и всякакви други измислени начини да ни насъскат едни срещу други!Не се поддавайте на тази отрова,унищожаваща европейското общество и държавите!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкогато сложиш на такъв висок и отговорен пост един алкохолик, резултатите са такива. най-лошия период в историята на ЕС от както е създаден. втурнаха се да дават акъл на целия свят, вместо да си погледнат собствените кусури...Той не е алкохолик,той наистина е болен,това за алкохолизма е само умишленоочерняне, неговата никак не е лесна,вероятно и той е под натиск.

7

Анонимен

преди 5 години

Юнкер и Меркел ще останат в историята, бележейки най-мрачният период в историята на ЕС. И двамата трябваше да си заминат много по-рано, още след като се видя, че ги няма никакви като лидери и правят грешка след грешка. Да вървят по дяволите и двамата.

6

Анонимен

преди 5 години

До VАз не виждам последните години нашите политици да общуват с европейски представители,само до американското посолство ходят,Нинова също,така че няма да има голяма разлика ако се сменят герберите с бесепарите,а ние имаме нужда да общуваме и се договаряме с европейците,те са нашата общност и нашия континент,с тях интереса ни е общ!

5

Анонимен

преди 5 години

Бай Юнкер все още не е разбрал че "жилавите най-бедни гърци " са по-богати от средните румънци и българи. И смята че опрощаването на 186 /сто осемдесет и шест / МИЛИАРДА евро външен дълг на гърците е правилен ход. Изобщо е далеч от реалностите ама да е жив и здрав.

4

Анонимен

преди 5 години

когато сложиш на такъв висок и отговорен пост един алкохолик, резултатите са такива. най-лошия период в историята на ЕС от както е създаден. втурнаха се да дават акъл на целия свят, вместо да си погледнат собствените кусури.

3

Анонимен

преди 5 години

за ишиаса нещо не каза ли?

2

Анонимен

преди 5 години

Юнкер няма вина,външни сили се опитват да разрушат ЕС,така както разрушиха и социалистическия блок,но дори Англия няма да има полза от това,тя е само една марионетка-изпълнител на външни чужди желания и заповеди,но ако ЕС се разпадне,всички ще са наевани,включително и Англия.опита за раздор между европейските държави,включително и срещу Русия е вредно за Европа,много вредно,въпроса е дали европейците цще имат сили да се противопоставят на този изкуствен,умишлен раздор!

1

V

преди 5 години

Да вземаш от по богатите държави и да подкупваш ,,елита,, с апартаменти усвояване и евродупитатски заплати на по бедните не е добра политика.Тя доведе до няколко милиона по малко европейци ,застаряване на населението ,задлъжняване и по високи данъци за народа .Проблема е че никой европеец не може да гласува за реални политики .Никой нямаше да го избере тоя с неговите усвоявания на акцизи платени от народа .