6

Гледна точка

преди 4 години

Не че нещо, но от първото изречение става ясно че не сте много на "ти" с телефоните . Не серията "Р", а серията "Mate" определя качеството и линията на развитие на маркатаТака е, но тук не става въпрос за общата линия на Huawei, а за едно от нейните направления. И хората са си прави защото в мобилната фотография авангарда след въвеждането на ИИ е принадлежал на серията P.

5

Гледна точка

преди 4 години

Huawei предлага все по-добри и усъвършенствани смартфони и именно за това продажбите им непрекъснато нарастват в разрез с общата тенденция. Жалко, че в скоро бъдеще ще останат без конкурент.

4

м дааа

преди 4 години

Не че нещо, но от първото изречение става ясно че не сте много на "ти" с телефоните . Не серията "Р", а серията "Mate" определя качеството и линията на развитие на марката.

3

Щерю

преди 4 години

А аз още карам с парче черен плат и пръчка с магнезий...

2

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе, р30 прави много добри снимки, по-добри от върховите модели на самсунг и епъл, според ревютата. Принципно телефонът почти винаги е под ръка, за разлика от добрия фотоапарат, и затова мобилната фотография има голямо бъдеще. Едно е двукилограмов петдесет сантиметров апарат с обектива, друго е двеста грамов телефон дебел 7 мм.

1

Оптичен мерник

преди 4 години

И десет камери да му наредят, няма ли истинска оптика, няма снимка.