10

Стоянов

преди 5 години

До РеалистКакво значи "жалко че няма да съм с вас..." Ти безсмъртен ли си?

9

Реалист

преди 5 години

Всички Вие, които оплювате и се радвате на човешката смърт .... ВСИЧКИ вие сте безмозъчни същества и има някой отгоре който гледа и който рано или късно ще ви го върне двойно. Жалко, че тогава няма да съм до вас или вашите близки и да ви видя тогава физиономиите

8

sofeto

преди 5 години

Зари чувството и убеждението за безнаказаност!

7

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости! Българският шофьор и моторист като цяло - хвани единия и удари другия!

6

Анонимен

преди 5 години

Има ли поне 1 моторист, който да спазва ограниченията на скоростите и правилника за движение? Аз още не съм срещал. Карат като луди и е въпрос не дали, а кога ще се размажат някъде. После реват "пазете мотористите". Е как, като сами не се пазят?

5

Анонимен

преди 5 години

БГ енапърво място в Европа на загинали в ПТП-та. С копуване на книжки, и без работеща КАТ и съдебна система е така. И ще става още по зле ...Да сте видяли мангалоид да кара учебна кола? Питам за един приятел

4

Анонимен

преди 5 години

Да почива в мир. Да караш мотор в България страната на купените книжки и неграмотните шофьори. Още помня как един индивид не можеше да чете, но взе книжка.

3

Анонимен

преди 5 години

Кросови и пистови мотори по пътищата има ли някаква логика. Няма логика затова донорите всяка година се умножават. Бог да го прости не е трябвало да се качва на такава машина можеше да доживее до старини.

2

Наблюдател

преди 5 години

Хубавото на зимата е, че няма мотористи, съответно жертви. Като се стопли и пжчват да отлитат към небето. Бог да го прости загиналия! Най-добре ще е да се забранят моторите за масова употреба чрез високи данъци .

1

Анонимен

преди 5 години

За роднините му - тъжна новина