12

ognyanz

преди 5 години

Путин се е ангажирал с подкрепа за Венецуела, а когато той се е заел сериозно с нещо не се е провалил. Първо беше Крим, след това Сирия, а сега Венецуела. След като САЩ трупат оръжие по границата на Русия, оправдано е и Русия да притежава бази близо до границите на САЩ.

11

Анонимен

преди 5 години

Ей така САЩ повече от 50 години се мъчиха да свалят Фидел Кастро, ама не стана. Кастро смеуни 10 президенти на САЩ.

10

Анонимен

преди 5 години

За да се избягнат банкови преводи, които могат да попаднат под контрола на САЩ, Индия и Китей плащат в натура - техни кораби карат непрекъснато във Венецуела храни, лекарства и др. В същото време Индия е утроила покупките си на петрол. За Китай няма данни.

9

Анонимен

преди 5 години

Май няма, както много им се иска на някои, понеже Венецуела продава не само на Индия, а и на Китай, а той е добър консуматор.

8

Анонимен

преди 5 години

Диктатора си отива...

7

...

преди 5 години

И после разни "разбирачи" ми твърдят как краварите те демократични, те едва ли не аха аха да искат да помогнат на даден народ, ОСОБЕНО АКО ТОЯ НАРОД ИМА И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕТРОЛНИ ЗАЛЕЖИ В СВЕТА, и аха ха и тоя народ разбираш ли не ще да им се помага! И те "горките" кравари какво правят ами ето НАЛАГАТ им помоща си! И така докато петрола на въпросната държава и народ се изерпи САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПОЛЗА НА КРАВИТЕ! Ей големи "добряци" са тия кравари ей! Но аз казвам М.КА ИМ!

6

Анонимен

преди 5 години

И как се нарича това, когато т.нар. демократични държави (САЩ, ЕС и сие) подкрепят преврат в една държава и застават зад превратаджията?

5

Анонимен

преди 5 години

Тука зеления чорап като спечели изборите, Бойко даде оставка без да му я искат, чорапа направи служебно правителство, то организира изборите и ГЕРБ пак ги спечели. Ей това е да си играч а не жалък диктатор руска пионка. За това Бойко ще управлява колкото иска а червените мишkи винаги са обречени

4

АнонимеН

преди 5 години

АКО ТРЪМП НЕ Е СПАЗАРИЛ ВЕНЕЦУЕЛА С ПУТИН , ЗНАЧИ НЕ СТАВА ЗА ПОЛИТИК!!! ТРЪМП ДАДЕ СИРИЯ И УКРАЙНА НА ПУТИН И БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ПОИСКА ВЕНЕЦУЕЛА !ДВЕ ЗА ЕДНО СИ Е ЧЕСТНА СДЕЛКА!

3

Анонимен

преди 5 години

Това го знаем как свършва, червен диктатор, Русия му дърпа конците, народа гладен, хиперинфлация и раздута армия да го пази

2

Tangra

преди 5 години

Е добре, ако Венецуела почне да продава на дъмпингови цени, както вероятно и прави ?

1

Анонимен

преди 5 години

Папата, като се пише миротворец, защо отказа да бъде посредник за уреждане на ситуацията във Венецуела?????