234

Анонимен

преди 5 години

Папата дойде да види насила християнизираните от Византия дали все още държат ............... и дали се молят на тоа дето не е техен Бог................хаха

233

тя

преди 5 години

"Здрав народ "Колко е погрешно виждането му! По-болен и умиращ народ в Европа няма !

232

тя

преди 5 години

Тоя папа само акъл дава, а какво е направил на практика за да покаже колко е благороден?!

231

65

преди 5 години

Прав си ! Много здрав як гръб имаме да носим на бой, на скъпотия и какви ли още не!.Не че сипвам оцет в тортата ти ,отче ,ама освен оптимист ,трябва да си реалист.

230

Анонимен

преди 5 години

Здрав народ???Аз обратното мисля, ама това е отделен въпрос.

229

Лицемерие

преди 5 години

За какъв точно мир ще работи Боко, когато пращаме оръжия за конфликтни зони като Сирия?

228

do151

преди 5 години

Преди да пишеш измишльотини прочети кой е разделил хрисрияните на православни и католици.Русия ви е виновна дори за това,че дишате!

227

Анонимен

преди 5 години

Прав е папата - здрав народ. Винаги верни на партията.

226

ира

преди 5 години

Абе Боко да не изгони Цецко няма го никаде Той винаги е първа кипра и на двете мероприятия изчезнаха гербаджиите остана БОКо да прави агитация и не мина без магистрали

225

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакто се видя от папата, ралика няма между езичник и еретик. И в двата случая, всеки си вярва в каквото му е удобно.

224

СинухЕ Египтянина

преди 5 години

Всеки човек идва бос на земята и бос си отива. Папата каза по сто начина - бъдете смирени и умни за да са умни децата Ви. Хайде със здраве ! - /стар египетски поздрав/

223

Анонимен

преди 5 години

Визитата е ясна.Посещението не е случайно.Подготвят ни нова вълна от мигранти.Ще се отвори много работа на Динко-ловеца на глави.

222

Мишо

преди 5 години

Здрав?! Видял е това което са му показали!

221

Анонимен

преди 5 години

Здрав народ и един велик вожд.Вожд със славно комунистическо минало.

220

Експериментна Папата

преди 5 години

Папата дошъл да види насила Християнизирания Български народ от Виизантия 866 г дали след 1200 г се чувстват наистина Християни?

219

Щирлиц

преди 5 години

Па и аз съм доволен,че се изме.те.Време е Патриархът да поръси със светена вода за пречистване след това ....

218

Тео

преди 5 години

Явно, ваше ... не знам как да ви нарека, светейшество или както е там титлата, и вие (с малка буква) се изкачили стълбата на Вапцаров. От папмобила или от там, където гледате, всичко изглежда красиво и хората се радват, но в действителност?!? Обявявате, че сте слуга на Бог, но кой ви изкачи по стълбата?!? Хора, четете! Не упреквам папата, но как може той да се готви за "идването на антихриста", след като е вербуван от тях?!?

217

Анонимен

преди 5 години

Този или се гаври или съвсем е изчаткал.Най-бързо изчезващата страна в СВЕТА!Намаляла с една трета за 30 години... това са 3 милиона души.Пенсионери живеещи с 80 евро на МЕСЕЦ!Над един милион хора под чертата доход за оцеляване.Закриване на болници и училище непрекъснато поради липса на хора и държавна политика за геноцид.

216

Стамат

преди 5 години

До-виж-да-не, до-виж-да-не!Т.е. СБОГОМ!

215

До 234

преди 5 години

Стамате. Бе то градушка и на други места валя, а тази госпожица с женски дрипи не е минавала от там. В Румъния и сняг валя.... Не им преписвайте метеорологични прогнози на тези бизнесмени, които са облечени досущ като арабските си колеги. Само няма кърпа на главата, като покривка каре червено бяло.