36

чарли

преди 5 години

Избори докато се избере правилния човек.

35

Анадолец

преди 5 години

В Ялова също се повториха избори с искането на Народно Републиканската партия и го спечелиха! Май Партията на Справедливостта и Развитието се надява на това! Ще видим!

34

Анадолец

преди 5 години

На всички избори загубилите твърдят, че е имало нередности... но за това народа ли е виновен!? Защо държавата преди гласуването не провери дали всички назначени от ВИС са "държавни служители"! Защо докато е време не взеха мерки за това!? Вярно е, че имаше нередности, но за това ще провериш и ще вземеш мерки преди деня на гласуване! Излагат се! По тоя начин събират само критики... сега на новите избори, ако спечелят пък другите ще кажат, че има нередности и т.н. Понякога трябва да приемеш вината си, че не си взел необходимите мерки самия "ти" в случая държавата! В Ялова също се повториха избори

33

Анонимен

преди 5 години

След Съсела БКП не е печелила избори - следователно, изборите са манипулирани. Аргументи? Боко-Цвоко са виновни.Всички избори избори, които не са спечелени от *** и Армейков, са нечестни - аууу, диктатурата на комуноидите тъкмо се накокошини и изпъчи в болшевишкия си блясък от 50-те години, благодарение на добре оялите се социолози, психолози, културолози и прочие -ози, както и на войнстващата чалга-простащина нищо чудно да спечели някои и други избори - и ПОСЛЕ?Трольовци активни борци!

32

Анонимен

преди 5 години

Ердоган каза нека направим изборите в Истанбул наново да не остане и грам съмнения в главите на хората съмнения и които печели честно да управлява 4 години по живо и здраво ,вижте Анкара и Измир и там печели опозицията но там протестирахме ли не защото там нямаше шашми

31

Анонимен

преди 5 години

Примерно за кандидата на Ердоган са гласували в дадена секция 250 души в протокола пише но на централната изборна комисия бе изпратено като 250 за Имамоглу кандидата на СНР а за кандидата на Ердоган за които са дадени гласовете пише 0 или 1 глас

30

Анонимен

преди 5 години

За това ли БСП напусна българското събрание за да се внедри в турското да поучава как се печелят избори

29

АсанкУ

преди 5 години

Вай, вай, вайКъв стана то.Ердо натисна турското ЦИК и ши прай пак избори.Този път обаче султан Ердо ши яде голямото ХУР.

28

Анонимен

преди 5 години

Не мина номера с фалшификацията на изборите от комунистите на Кълъчтароглу ,тоест партия СНР,то не бяха докарани хиляди хора с рейсове ,регистрирани избиратели на празни ниви и на блокове в строеж и писаните гласове на АК парти на Имамоглу

27

Анонимен

преди 5 години

Ами като не се е научил Ердоган как се фалшифицират избори от приятеля си Путин, нека сега провежда избори до дупка. То само с гледане не става трябва да си завършил и школата на КГБ, ясно е че само със средно религиозно образование нещата не се получават. От другия край на света не се получават нещата и с шофьорска книжда за автобус, трябва си школовката на Лубянка.

26

Анонимен

преди 5 години

Решението за отмяната на изборите е обявено снощи в 22 часа. Въпреки това много хора са излезли по улиците и са протестирали с удряне на тенджери и *** надуване на клаксоните на колите а тези които са останали по домовете са изразявали възмущението си с гасене и палене на лампите. Този път няма да се размине без кръв.

25

Анонимен

преди 5 години

Т.е. ще правят избори в Истанбул, докато ги фалшифицират достатъчно, та да може партията на Ердоган да ги спечели. И няма натиск върху избирателната комисия, да не си помислите? Демократично, по турски.Ердоган изобщо не осъзнава, че с подобни действия все повече си реже клона, на който седи. Един ден народът няма да му прости.

24

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече мърда Ерду, по ще му влиза. Вече са му намазали отверстието и са се наредили на опашка зад него - американци, европейци, банки кредитори и накрая турския народ, но пък с бързо растящ мерак.

23

Анонимен

преди 5 години

Пътят на ЕрдоГаню и Турция е само надолу и надолу.Турците,вече започват да осъзнават,че шербетените му приказки по площади няма да напълнят полупразните им хладилници.Наполовина паднаха заплатите(в $), заради обезценката на лирата през последните години и ще прадължат да падат.Половината турски предприятия имат валутни кредити които няма шанс да изплатят.Голям ще го ядат, всички!След големите приказки и дуене,предстои голямия турски крах.Гледай Венецуела и мисли за Турция.

22

преди 5 години

Те нали дадоха мандат на новият кмет, сега ще му го вземат ли ?

21

анонимен

преди 5 години

там поне място много, а дано вие да сте прав......

20

Анонимен

преди 5 години

До16. От Турция бежанците ще отидат в Руската Федерация. Тя е голяма територия с възможности и ориенталски традиции. Притова и много говорят руски в Турция. Както и корените са им от Османската империя от там.

19

Анонимен

преди 5 години

Супер сега ще загуби още по-силно диктатрчето.

18

Бай Петко

преди 5 години

Лесно е да коментираме избори в чужбина и да си мълчим за наше тук. Мислим, че от нас нищо не зависи, защото ни убеждават в това. Другото което правят е да ни заливат с информация, че ако изборите били днес щели да спечелят тези или онези. Но това не е вярно. Просто ни промиват мозъците и ни държат в капан. Мислете, хора. Мислете за вас, за семействата ви и за децата.

17

Анонимен

преди 5 години

a как са се разбрали ... 2от3 или 3от5?