31

Анонимен

преди 5 години

Промадурските плюсчета от редакцията ли ги слагате или от рускоплатени Селкорчовци?

30

Анонимен

преди 5 години

EE dumata eee bratchede kaji si chestno Sumataaa sumata malka e.

29

Ердо

преди 5 години

Ех да падне на Ердоган как бързо ще го ошета .. на третият ден са го забравили

28

Анонимен

преди 5 години

Парите дадоха ли? И това ли не спазиха? Защо се е съгласил да вдига бунт без пари?

27

Анонимен

преди 5 години

Преди казваха, че са го провъзгласили за президент. Вече е самопровъзгласил се. Следва да бъде заловен и осъден за военен преврат от САЩ, Русия и Китай. Да бъде издирван от Интерпол и екстрадиран.

26

Въпрос

преди 5 години

А наш Боко пита ли папата, какво мисли за намесата във вътрешните работи на друга държава, как се нарича..... или му е забранено да пита или за едни така за други онака.....

25

Анонимен

преди 5 години

Президентските избори на които беше избран Мадуро не са признати за легитимни от Нацианалната асамблея и съгласно Конституцията на Венецуела, Гуайдо бе избран за президент. Така че съгласно действащите закони Гуайдо е законния президент, а Мадуро е узурпатор който седи на власт с подкупи на армията и помощ от чужди държави.Ноо, това е временно. Както беше временен СССР, Тодор Живков, режимът на Червените кхмери, комунистите във Виетнам и много други човекоомразни и престъпни режими.

24

разлоката

преди 5 години

Гуайдо минал в САЩ някакви си обучителни курсове по пропаганда, а сегашният шеф на разузнаването на Венецуела е учил в САЩ как се води подривна дейност и партизанска война за сваляне на комунистически правителства.

23

Анонимен

преди 5 години

Има всички основания този да бъде съден за предизвикване на безредици и материални щети както и човешки жертви.Съд затвор и щатското приключение ще приключи.

22

House M.D.

преди 5 години

Всеки цар има нужда от дворцов шут. За цар Володя I Путин това е Гей Нахални, а за цар Николас I Мадуро това е Иван ***.

21

Анонимен

преди 5 години

До SSАко Николас арестува марионетката, колективният запад ще ревне дрежно в негова защита и Пиндостан ще получи легитимен повод за военна интервенция в защита на демокрацията.

20

Анонимен

преди 5 години

6, прелъстен е, но съвсем не е изоставен. "Водят се разговори с цивилни и военни ръководни кадри". Ако не се получи с предателство, пиндосите имат ЧВК.Няма да се откажат лесно и бързо, тъй като в случай, че загубят окончателно, Венецуела ще стане прецедент и пример за подражание на много други държави от Латинска Америка.

19

Анонимен

преди 5 години

ОТКРИТО ПРИЗОВАВА ЗА ПРЕВРАТ , И ТОВА ГО ТОЛЕРИРА ЦЕЛИЯ СВЯТ , ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИМ БЕ ХОРА ЩОМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ДА НАПРАВИ ПРЕВРАТ , ТОВА Е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНО СЪС СМЪРТ

18

Анонимен

преди 5 години

"Водят се разговори с цивилни и военни ръководни кадри"---------------------------------Тази тактика не е от вчера. Съществуват военни историци, които мислят и казват, че подобни разговори с цивилни и военни ръководни кадри на СССР са проведени преди 22.06.1941 г., за да саботират отбраната и по този начин да осигурят един успешен и ефективен блицкриг.

17

Анонимен

преди 5 години

страшно лицемерен ***, личи му от километри ,а жестикулирането му ме отвращава....американска *** - да го вземат в ГЕРБ

16

Анонимен

преди 5 години

много злоба тука бе.

15

Ха-ха

преди 5 години

Ако нещата се проточат още и Гуайдо ще изтече в канала...Щото взе да се изхабява,като всеки холивудски продукт.

14

socialen

преди 5 години

Накърмен с (нео) либерални, евроатлантически ценности. Хилъри го е отгледала. Стипендиант на "Америка за Венецуела".

13

Анонимен

преди 5 години

Сега ще се оттегли в Маями, и от там ще продължи борбата, заринат в дрога и ***, от сутрин до вечер ще се бори.

12

socialen

преди 5 години

САЩ изостави венецуелското СДС. Този превратаджия трябва да лежи в затвора. Марионетка.