21

Ми

преди 4 години

Айде,айде да му мислят следващите ние едва ли ще усетим големи промени докато сме живи.Така или иначе живота е силно надценен.

20

До Анонимен 20

преди 4 години

За кой световен океан говориш, ония дето ежеминутно го пълним с пластмаса, отпадъци, канализация, нефтопродукти и още каквото се сетиш?Колкото и да е голям, не е безкраен и си има точка на насищане, отвъд която всичко тръгва стремглаво към скапване за следващите няколкостотин хиляди или повече години. И тъй като едва ли си таен наследник на неведом човешки род, владеещ от хилядолетия безсмъртието или способността да заспива за дълго и да се буди, когато му дойде времето, и ти си в кюпа...

19

Анонимен

преди 4 години

До redordeadВземи да се образоваш г-н мъртвочервен - кислорода който дишаш практически се осигурява от световния океан, по-точно планктона и водораслите живеещи в него. Дърветата колкото килород произвеждат, почти толкова и CO2 отделят при гниене след това. Тесногръдо е да вярваш сляпо на разни зелени гуру-шамани произвеждащи псевдонаука.

18

redordead

преди 4 години

до 16, това че нямаме проблем с популацията, не означава, че нямаме проблем - типично тесногръдо мислене, въобще не се усещаш, че когато къщата на съседа гори, скоро може и твоята да се запали.Когато изсечем всички дървета така или иначе хората ще умрат, защото няма да има кислород, има и десетки други проблеми, които идват след изисичане на горите - свлачища, наводнения, но каквото и да обясня на кон с капаци, няма да разбереш!

17

Факт!

преди 4 години

Е ми кат не можеш с тая популация ще я намалиш ама ще я намалиш където е много тоест при черните и жълтите а не при белите където е малко.Ти си като оня във вица дет си търси ключовете не където трябва а под лампата щот там било светло.Човечество няма има раси живеещи а отделни географски пояси с отделен микроклимат който е довел до различни мутации на днк и до обособяването на расите.Човечество и тн глупости са приказки на глобалистите с цел максимална печалба от общи пазари а не реално нещо.

16

Анонимен

преди 4 години

До До фактОт 70 години в Европа тече процес на депопулация, това не е наш проблем. Ако в Индия имат проблем със свръхпопулация те трябва да си го решат. Китай е добър пример за това, че когато има воля свръхпопулацията може да се овладее до здраволсловни нива. Но да се ограничава изкуствено човешката популация не е устойчиво решение, напротив това ще доведе до много тежки политически, културни, икономически и т.н. проблеми. Човечеството трябва да колонизира други светове.

15

Анонимен

преди 4 години

Свръхпопулацията е проблем на определени страни, нашия проблем е точно обратния, много по-сериозен за обществото. Така че вместо да изпадаме в драми за чужди проблеми, нека си решим нашите. Това до колко природните ресурси се използват правилно е много сложен проблем с много различни гледни точки - по-добре ли е например да оствим стотици милони хора да умрат от гладна смърт, за има повече пространство за дръвчета и зайчета!? Къде е морала тук?

14

До факт

преди 4 години

Пич, просто напиши в Google Earth population history и гледай някое от клипчетата да видиш с какво темпове се размножаваме...тук не говорим за индийци, африканци и европейци...говорим за глобалната популация. Нямам как с тия темпове да издържим още дълго. Няма безгранични ресурси...

13

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупости бълвана от зелената секта - едва ли не излиза, че днес за първи път изчезват видове и категорично за което директно се осъжда човека. Всъщност природата така е устроена, това е непроменим природен закон, който ние сме нарекли еволюция и колкото и да реват разни нежни ревливи кухи ***, това положение няма да се промени със или без човешкия род. Това че изчезват видове е положителен факт, това показва че живота става все по-присобим, все по-силен, обратното е притеснително.

12

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ще измислят нещо те ще ни спасят Ванга така каза там в Сибир има много замрьзнали страхотии една сибирска язва за Индия, Пакистан ,Китай,чемса ми омрьзнали с техните щуротии

11

Факт!

преди 4 години

*** къв въпрос на време е бе кой се размножава брадатите дръпнатите индииците и африканците белите не се размножават напротив измират.Ай стига с тия обобщения човечеството човека и незнам си кво.

10

Факт!

преди 4 години

Няма как в аработе са парите по скоро те ще пуснат в Европа нещо отколкото ние.Свършено е с белият човек немците избиха младите мъже на Европа в двете Световни войни.Европа е бита карта и демогравска дупка.

9

Анонимен

преди 4 години

Значи е време за "контролирани" пандемии с рекомбинатни ДНК технологии. Време е да се изкарат някои "музейни" ретро вируси и да им се даде нов живот. Африка, Индия, Арабския свят, едва ли ще липсват на някого. След това още.

8

Анонимен

преди 4 години

преди 59 минути 9 0Когато в някой райони на планетата хората се плодят като мишкиМи плодете се и вие бьлгарите бре кой не ви дава !???За това сте изчезващ етнос.

7

Въпрос на време...

преди 4 години

Всичко създадено и еволюирало на земята е създадено така че да се балансира. За съжаление човешкия вид се развива толкова бързо, че се превърна в един неизлечим ***, който унищожава всеки един ресурс до който се докопа и се размножава с огромни темпове. За последните 3 века населението се е увеличило близо 5 пъти, като до края на този век се очаква да станем близо 10 млрд. За да оцелеем унищожаваме мястото на което живеем. Въпрос на време е всичко да приключи ...и не е далече това време.

6

Мунчо

преди 4 години

Е, те и динозаврите са изчезнали. И хората може да се затрият, от глупост. Земята ще продължи да се върти, докато Слънцето я изпържи като Марс.

5

Анонимен

преди 4 години

Излиза че Малтус е прав , а Маркс- не.

4

шматка

преди 4 години

Когато в някой райони на планетата хората се плодят като мишки какво друго да се очаква.Почвата е наистина изтискана като лимон.Без торене вече не дава нищо.Това е и в резултат на некадърно земеделие защото от десетилетия се сеят едни и същи култури на едни и същи места.Нищо добро не ни чака

3

Анонимен

преди 4 години

Кво ни интересува важно е че си имаме интернет

2

Анонимен

преди 4 години

Най-голямото зло е човекът с неговата алчност. Нищо не му се опира. Дори унищожението на една уникална планета.