9

lord

преди 5 години

Da e givo i zdravo. nichto nema da mu lipsva na deteto.veche povecheto tatkovzi prisastvat na ragdaneto. ne mu e bilo lesno na choveka ,beche ochachaven,

8

Рускиня

преди 5 години

Принцът видял как се ражда? Хайде снивки и подробности - тръпнем в очакване

7

Анонимен

преди 5 години

Да е живо и здраво детето, не то си избира родителите.Интересно само колко ще е черно?😁

6

Анонимен

преди 5 години

Като видяха Станишев и Корбин заедно и се уплашиха за Кралството и бебето излезе. Всички ги е страх да видят социализъм реализиран от британци - доста по-сериозен от източноевропейския ще е.

5

Анонимен

преди 5 години

"...принц Хари видял как се ражда."---К'во му е трябвало да гледа на жена си ... (как се казваше на медицински език... вулвата)?Дали след това ще му се иска изобщо да й я вижда? Като си спомни колко широка става ... Раждането не е приятна гледка за околните. Не е като филм за възрастни. :)

4

до 1

преди 5 години

на обря-за-ни-те и черните са им и по-големи и по им става , и жените повече ги харесват продължавай сега да смучеш ракийцата и да се гордееш с ослепитено снежната белота на кожата си :)

3

давайте , още може

преди 5 години

От тук до полунощ имате време за още 2 статии по темата, Виж напишете как вървяха залаганията, че ингилизиге залагат на всичко. Включително с колко дни ще преноси бебето, какъв пол, в колко часа ще се роди , име и т.н.

2

Tangra

преди 5 години

Един афроамериканец в кралския двор.Ами що не ?

1

Анонимен

преди 5 години

Още един търтей, да им е честит на британците.И да не забравите да съобщите като му обрежат чурката.