103

Теолог от Разлог

преди 5 години

"Господ е НЕЛЕЧИМ оптимист".... Само му чуйте изказ и ще ви стане ясно колко е вярващ тоя! Говори за Бог все едно става въпрос за чичо Гошо от другия блок. "Хубава торта"- абе тоя не трябваше и е далеко над тия неща?! Защо не сравни примерно с "красива мисъл", "великолепна картина", ами баш с торта?!Барем да беше казал "суджук" а не торта, та да се досетя веднага, че и той е бил охраните като един друг "погален по главицата".

102

Стамат

преди 5 години

До Додо"Христос Воскресе, братя Българи!"Во Истина Воскресе!

101

Анонимен

преди 5 години

Какви торти, какви оцети? Този една дума не каза за вярата. Само земни неща са му в главата.

100

Васко от дагама

преди 5 години

Вярвайте си. Няма лошо.Не прекалявайте с вярата обаче, че да не изгубите живота, който имате в молитви към някой да ви прости.Да се молиш за прошка на някой, който те кара насила да го правиш е унижение. Не любов. А е насила, защото те заплашва ако не го правиш. Така, че... Вие си се обичайте, но четете библията си, като мислещи хора. Не като приказка, която обяснява всяка несгода на света, че е изпитание. Сори ама е факт.

99

Васко от дагама

преди 5 години

Имам един палец долу на предния коментар. Значи поне този с палеца е виждал всевишния. Същия дето е любов. Такава любов ни дава, че иска по цял ден да му се молим, за да ни прости. Ако не му се молим по цял ден, с цялата си любов ни праща за вечни времена в най ужасните мъчения. Любов ти каам. Същата любов, с която знае всичко, ама ни създава. Знае, че няма да идем при него. Ама от любов да ни пържи в ада. Същата любов, с която измъчва сина си, т. е. себе си, за да ни спаси от себе си и любовта.

98

Васко от дагама

преди 5 години

Дека е господ?Не съм го виждал. Има ли го? А?

97

Факт

преди 5 години

Българският Народ не се дели на малцинства, на бедни и богати, на светли и тъмни, на православни, мюсюлмани, католици и евреи, а на българи и русофили-предатели !

96

Анонимен

преди 5 години

Господ е неизлечим оптимист, а русофила бълва отрова наоколо си !

95

някой

преди 5 години

Като гледам тук колко оцет се е излял... фрашкано е с песимисти!Браво на папата, много точен пример.Не бих го измислил по-добре!

94

кардинал

преди 5 години

бог е оптимист,бог не слага оцет на тортататези думи са за псевдо ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА руменчо мъжът на деси ТОЗИ ЧОВЕК ВИНАГИ ПЛЮЕ УПРАВНИЦИТЕ ,ами той си признава че е кукла че не управлява а се нарича ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ,руменчо е шеф на опозицията и затова винаги сипва ОЦЕТ и в най добрите дела

93

Анонимен

преди 5 години

видяхте ли колко хучави бели български деца минаха в лоното на католическата църква..толкова хубави български деца.а нашите попове се втренчили в сребърниците си.а телевизиите прекалиха с папата.

92

баба мара

преди 5 години

3 дена празни приказки обаче разместихте костите на горкото момче сергеиантонов сега сте доволни

91

Анонимен

преди 5 години

А еретикът изопачава словото Господне.

90

Киро Х

преди 5 години

Естествено, не е случайно, нали еврея Паси го доведе! Целта му е да ни отслаби като нация, разделяйки ни на православни и католици!

89

Додо

преди 5 години

Берголио е сатанист, масон и илюминат, това е ясно за всеки нормален човек! По-впечатляващо обаче е медийното пространство, което му е отделено! От няколко дни поръчковите (анти)български медии челастрят НЕновини за него от сутрин до вечер! Имам чувството, че ютията си да включа и тя ще заговори за посещението на папа Франциск! В същото време НУЛА медийно внимание за годишнината от Баташкото клане!!! Жалка и мерзка работа! Анатема на Берголио и Богъ Съ Нами! Христос Воскресе, братя Българи!

88

Анонимен

преди 5 години

Тва е малко свободна реч, католиците от езичниците ли заимстват...

87

Голдеман

преди 5 години

Бог е оптимист, щом все още търпи хората заради малкото праведници между тях. Има надежда.

86

КОЛКО ????

преди 5 години

Колко сърува на данъкоплатеца целия масраф ¿???????????????¿

85

Анонимен

преди 5 години

Кой ненормалник измисли това отвратително заглавие?

84

Стамат

преди 5 години

Майко мила! Бог бил оптимист...Кажи това на някой монах или на човек с дълбока вяра (готов да умре за Христа)...Този е една бяла панаирджийска мечка!