7

Има убит

преди 5 години

ПРеди седмици обсебен от проникващ убиец /пси тероризиран в този завод уби румънски гражданин в кемп наблизо. заклал го..

6

JJIvanov warning

преди 5 години

След внимателна молба на руски и англииски за спиране на пси терора с крейзи музика наркоманката се озвери и усили до дупка пси терористичната програма.НАстрои и кибер терор внушаващ показни убииства с взривове и налични оръжия вкл ножове,вилици чукове..Подобен терор засичам в няколко фабрики . Има връзка с масови убиици избили особенно жестоко милиони от 1935 година в Источна и друга Европа включително в USSR>- терористите са обсебени от опасни red killer ***.

5

JJIvanov warning

преди 5 години

Провеждам тестове в UK . НА фона на усилена защита пазеща десетки милиони консуматори на продукти с BSE/madcow disease//консуматорите се подържат здрави в ремисия.Включена е божествена охрана обемно в телата на всеки консуматорПо магазините засякохме безалколни приготвени с нарочно отровена вода.Вчера на работа бяхме тероризирани 10 часа от наркоманка мениджърка с креизи музика.Непоносимата смес от звуци увреди всички експерти и работници.

4

хоума

преди 5 години

Абе, какво значи "кутия за хоума"? Аз на този урок по български не съм присъствал, явно.

3

Анонимен

преди 5 години

По 25 грама излишни калории всеки ден и за една година се слагат 10 кила мазнини и още 10 вода. и после защо децата са бъчвички

2

Анонимен

преди 5 години

Да пият боза. Стига глупости. .пийте си домашните сокове и компоти със ЗАХАР.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако децата можеха да пият бира щеше да е толкова безспопрно