18

тя

преди 5 години

Защо дойде в православна България ?Какви са му целите ? Със сигурност не за добро !

17

Анонимен

преди 5 години

"молете се за мен!" - защо? Той трябва да се моли за тях, не те за него! Те и без това заобикалят България като *** локва.

16

до циник

преди 5 години

Ти си абдолютен ***.от ФАКТ .Защото твоя информация е изключително невярна ФАКТ. Поради простата причина ,че от точно 20 години валута като ДМ ( дойче марка) не съществува ФАКТ!!!

15

Анонимен

преди 5 години

860 000 бева струва посещението на този индивид на българския народ.Колко лева трябваха за децата, които умират?

14

Активист на БКП

преди 5 години

А кой прогони бежанците от държавите им и къде беше Светейшеството американците запалиха войната в Афганистан,Сирия ?! Къде беше Светейшеството ,когато разстреляха като куче оня,който ги спираше да не идват към Европа-Моамар Кадафи ? Иначе много мазно реди думите...

13

36446

преди 5 години

Защо Ватикана не изпраща своите ловки емисари в проблемните страни, от които бягат техните жители? Там на място те ще утвърдят мира и спокойствието на хората в беда. Ватшна ще им предостави средства да организират живота си. Защо е нужно те да бягат от родината си, да рискуват, да се унижават в чежди държави? Защо е нужно да се отделят средства за лагери, като тези пари могат да им помогнат в родината повече?!?

12

Циник

преди 5 години

Германия плащаше ЕЖЕГОДИШНО 7 000 000 000 DM в банката на Ватикана под формата на църковен данък ( факт ) след несекващите педофилски скандали ( факт ) стотици хиляди католици спряха да го плащат ( факт )Гледайки как папата мие краката на същите тези изпомачкали 13 души на най-свещенния католически празник - Коледния базар в Берлин ( факт ) те вече не знаят - чий вяра и интереси - защитава папата ( факт )

11

Анонимен

преди 5 години

Папата предаде християните и всички морални и духовни ценности, резултатите се виждат добре в европа. Не заслужава дори да го приемат у нас.

10

Анонимен

преди 5 години

Да си посещава емигрантските лагери там в Италия!Тука нещем такава пропаганда!

9

Pyrrhus Dimas

преди 5 години

Браво на Мегаллос Паппас ГЕОРГИАС = ХОРХЕ !Да научи щом е дошъл -- българите как да се грижат за бежанците, защото в Гърция има 300 000 български бежанци, на порционно хранене и дажби при Гръцките си Господари, а някои и на Елладската Църква !

8

Анонимен

преди 5 години

Ще те помолиш само да си ходиш заедно с бежанците си!

7

Анонимен

преди 5 години

Намираш се в България и българите от джоба си плащат за разходките ти, а не бежанците! Гостоприемството е българско! Толкова *** човек сложили за папа, не си дава сметка за глупостите, които говори....

6

Анонимен

преди 5 години

А не трябва ли той да се моли за хората??!!!!Каква простащина и низост.... Егото му не съответства на поста му.

5

Анонимен

преди 5 години

Да си ги взима на път към Ватикана.

4

Дрът пръч

преди 5 години

Папоний наистина го хапе кучето!

3

Анонимен

преди 5 години

Какъв наглец.Напразно бг *** бяха толкова прекаленои обидно за нас гостоприемни.

2

Анонимен

преди 5 години

Аха ясно дошъл е да си види бежанците.Ама те са мюсюлмани дедо попе цял живот са били сега щото има келепир са християни за 15-20 минутки само и после пак отиват пти мухамад и алах.Е що беше тоя театър тогава ?Направо си го вземай във Ватиканът да им миеш нозете и да ги целуваш сгънат на две.

1

Анонимен

преди 5 години

"Много ви благодаря за гостоприемството!"Дядка, те са гости тука, ние сме домакините.