10

Малиии

преди 5 години

Нима?!? Каква драма,ужас,направо няма да мога да спя поне седмица...

9

Анонимен

преди 5 години

Изключително разочароващи изпълнения, лош подбор на песни и неадекватни треньрои. Едни от най-талантливите деца отпаднаха, но явно последното нещо което се търси е таланта.

8

Анонимен

преди 5 години

Мозъчната промивка на материала продължава.Така де, избори идват.Трябва да забрави за апартаментите и терасите на властта и да пусне правилната бюлетина - за Шайката.*** народ лесно се управлява, а всичките тези тв формати спомагат много за опростачаването на нацията.

7

Анонимен

преди 5 години

Най добре е от отпадналите в последния тур да правят Б отбор с нови треньори .И накрая ще се види ,е Б отборът е по-добър от А отбора.

6

Анонимен

преди 5 години

Михаела сбърка .По-добрата беше Невена. И Иван Лечев мислеше за нея.

5

Анонимен

преди 5 години

Т. нар. жури,е пълно некадърие по отношение музикалния нюх който трябва да притежават.Нацапани,напудрени,запотени "фактори",които оценяват изпълнителите,се лигавят приличейки на шутове от Н-ския цирк."Графове","принцеси",пошлост,дал Господ бол.

4

ДААА..

преди 5 години

ДО СЕГА НИКОЙ НЕ МЕ БЕШЕ РАЗПЛАКВАЛ ВСЯКА ГОДИНА ГИ ГЛЕДАМ -ТАЗИ ГОДИНА АНТОН ГЮРОВ МЕ РАЗПЛАКА ТА ТОЙ ПЕЕ ТОЛКОВА ХУБАВО КАКЪВ ГЛАС - НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НЕ САМО В ТОВА ШОУ И В ДРУГИ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВИКАШ СИ ПО ДОБЪР ТАКИВА ПРЕДПОЧИТАТ А НЕ ЕДНА ХУБАВА МЕЛОДИЯ ДА Я ЗАПЕЕШ ПРИМЕРНО- ДАНО ТОВА МОМЧЕ АНТОН ДА СПЕЧЕЛИ ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ ХУБАВИТЕ БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ

3

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям те 2-ри,Тези формати експлоатират кадри на училища и академии, понеже контролират медийното пространство.

2

Анонимен

преди 5 години

Който иска да се научи да пее и да бъде оценен - има музикални училища ,академии и всичко необходимо за добро музукално образование !Всички тези формати са една голяма пародия ! Хора -без работа !

1

Анонимен

преди 5 години

Певци много, хубави български песни малко. Без композитори нищо не става. Ампов не е добър. Композира, т. е. съставя, но няма и идея за мелодика, за разгърната фраза, за изграждане на цялостна музикална творба. Няма топлина, няма сърдечност в съвременните български песни.