7

сара

преди 5 години

Точно на Гергьовден и в седмицата на православния Великден ли беше най-удачното време за посещение на Папата ? Защо нищо в тази държава не е както е редно, а е от главата за краката...напълно натрапено ми е медийното присъствие на Светия отец - да е жив и здрав.

6

сара

преди 5 години

Точно на Гергьовден и в седмицата на православния Великден ли беше най-удачното време за посещение на Папата ? Защо нищо ва не е както е редно, а е от главата за краката...напълно натрапено ми е медийното присъствие на Светия отец - да е жив и здрав.

5

чичо Гошо

преди 5 години

"Да и отворим душите и сърцата.....за бежанците....бягащи от войната..."?Войната в Сирия свърши?Защо не се връщат в родината си?Вчера като гледах самодоволната мазна усмивка на Боко ми стана ясно ,че освен да отворим "душите и сърцата "си,ще трябва да отворим и някои задни части за новите нашественици.Призовавам всички нормално мислещи българи за наказателен вот на гербаджиите на изборите!Или България и ние или те!

4

Анонимен

преди 5 години

Днес е празник на БА и БПЦ и Свети Георги, тоя дърт кaвaл ако не смята да ни се поклони и да ни поздрави и зачита само бежанците да се омита.

3

Анонимен

преди 5 години

Да си натовари бежанците като са му толкива мили и да се махат заедно!

2

Анонимен

преди 5 години

Папата, мир, папата, мир.... Едни и същи глупости по хиляда пъти на ден.

1

Анонимен

преди 5 години

Айде да си ходи вече и да спрат с тези тъпизми