36

Анонимен

преди 5 години

Само Гергьовден не беше руски празник, дори и по соц време !Е сега кремълския парашутист Радев ще си наблюдава с умиление ръждясало допотопно съветско оръжие до насита !Неведоми са пътищата на простотията !

35

до 41

преди 5 години

До АнонименКаъвто си ти, такава ни е и авиотехниката.

34

Анонимен

преди 5 години

Тя нашата авиотехника при вятър или дъжд не лети, така че не се надявайте много. Леле пък ако удари една градушка, язък за танковете :D

33

SS

преди 5 години

И ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ НОСИМ СРАМА ПО ЧЕЛОТО,СИНИЛА ОТ БИЧА,СЛЕДИ ОТ ТЕГЛОТО,ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ ВЕЧ СА ПРЕКЪРШИ,ЩОТ НЕ СМЕ НАРОД А ***.

32

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Хееей, хора селяне... - пазете се ще гръмне топчетоооо... - женурята, децата и Путин да не се плашааат...

31

SS

преди 5 години

До Странджата.Тия кремъклий си ги сложи там дека слънце неогрява.

30

Към "до29"

преди 5 години

Природно си глупав!

29

Анонимен

преди 5 години

Шкембе Войводата ли ще води парада?

28

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ще има ли сабли, пушки кремъклийки и чифте пищове... - още ги пазя в сандъка, но ако оная бясната с кошница на главата спечели - веднага ги вадя...

27

Гражданин

преди 5 години

Вчера се нагледах на *** народ с голямо самочувствие!Млади ***, кифли и измислени герои търчат и се блъскат да видят Папата, а всъщност не знаят колко много вреди през вековете е донесла папската институция на България!Полицията им казва от къде да минат, през кое КПП, а те първо неориентирани, после хейтъри и трето не знаят какво е КПП! Гледат, сумтят и се чудят какво се случва и пак някой не си бил свършил работата. Така е! Баща им не е ползвал презерватив!

26

на гърба на папата

преди 5 години

Забелязах как папата ви дойде като гръмоотвод - много ви е приятно той да е лошият, черният, виновният, за да се зарадвате на собствената си армия. В други години по това време всите *** плюват родната армия, предвкусвайки чуждия празник 9 май и чуждия парад в Москва. Сега хит е обвиняемият папа и разгеле, поне харесахте бг армията.

25

Анонимен

преди 5 години

Тя "военната техника" е някакъв сбирщайн като излязъл от музей :-) :-)Само ще ни се смее света!

24

до 29

преди 5 години

До ЙорданИ за да не съм чуждопоклонец, трябва да харесвам рошавата коса на Йотова или кучешката физиономия на Радев?

23

най после

преди 5 години

Патриархът - излезе най-сетне лисица на пазар. Показа се от дупката си.

22

Йордан

преди 5 години

Много хейтъри, много *** народ, много чуждопоклонничество виждам в коментарите ви!Бъдете първо хора и най-вече българи, имайте вяра, но не в определена църква или религия, а в себе си и в доброто, защото ако има бог, то той е един за всички!

21

хейтър

преди 5 години

Радев, когато приема парада, обикновено има физиономия на куче. И сега беше таяка. Илияна Йотова не я вчеса и не я прибра тая коса - разнася я като къделя на главата си, да не кажа, метла. Корнела се появява от празник на празник. В другото време е по медиите.

20

Анонимен

преди 5 години

кога ще има Прайд че искам да участвам

19

Анонимен

преди 5 години

Ако Радев иска да плаши ромите с тази допотопна руска военна железария, защо я трупа на центъра на София, а не пред ромското гето !Много е вреден кремълският парашутист с тези азиатски сантименти !

18

Ти да видиш..

преди 5 години

До ген. Радев 16 Приятелю , спри се. Избухнах в неистов смях. Да си жив и здрав.

17

като за честит празн

преди 5 години

Като за Гергьовден, и днес сутринта си получих от руския "подарък" - кошмари насън, с които руснаците ме "наградиха" откакто разказах свой сън за Путин. Няма свети Георги, няма това-онова. Пак си имах кошмар. И според този кошмар, дъщерята на Филип Лиркоров Аллая-Виктория ще умре. Мен това не ме интересува. Но защо Киркоров е решил да ми плаче и пее в сътня ми? Да върви да плаче на рамото на баба Алла. Я тут при чем?