57

!

преди 5 години

Мир на праха им!

56

сухой- суперопекан

преди 5 години

С.о.р.о.с е пуснал мълнията.

55

юбералес

преди 5 години

''Сухой - суперджет 100'' е най-новият самолет на Русия със 70% руска комплектация и 30% западна. Поради санкциите, ''западната'' комплектация беше импортозаместена с руска. Това забави пуска с няколко години. Преди шест месеца самолета беше готов. Резултатът е видим.

54

Анонимен

преди 5 години

41 са загиналите. Има и 2-*** души в тежко състояние. Има и доста ранени.КГБ вчера първо лъжеше, че нямало загинали, после казаха един загинал, после 13, сега вече официално 41 загинали.Кому беше нужна тази лъжа?

53

до 86!

преди 5 години

Моляте, мен! Наблегни на правописа!!!!!! Трагедия, по-голяма от тази със самолета!

52

Батко

преди 5 години

Интересно как троловете чакат само такива трагедии.Живи и здрави да сте и такива трагедии да не ви сполетяват дори вас.

51

Анонимен

преди 5 години

Явно по голям от теб даскале че твойте грешки са повече ...

50

Даскала

преди 5 години

До Анонимен 86Кой клас си завършил със това Оспяха, осигОри, случЕй?

49

Анонимен

преди 5 години

докато путин и медведа си менкат постовете в русия ще продължи упадъка .

48

Анонимен

преди 5 години

Пилотите все пак оспяха да кацнат с тая горяща щайга при зациклила електроника ...И строго погледното това че oвцете вътре са се изпотъпкали в борба за ръчния си багаж вместо да следват инструкциите за евакуация...и никой не ги осигори адекватно от пожарната и наземните служби ...Не е тяхна вина ...Във всеки случей с руски пилот бих летял но на руски самолет никога ...Дано поне ранените се оправят че раните от изгаряне са гаднa работа...

47

Анонимен

преди 5 години

Нощеска са изчистили неудобните постове. Бяха над 200.

46

дедо Ташунко

преди 5 години

Голяма трагедия. В немската преса сочат 41 човека, които са изгоряли живи при тази катастрофа. Бог да ги прости и моля живите да имат респект от тези мъченици и да не коментират каквото им дойде на ума. Всички пътуваме със самолети...

45

водач на МПС

преди 5 години

Станалото показва, че на едно от най - големите летища в света липсва всякаква организация ! Пилотите искат аварийно кацане, а никой от дирекция ЛОП не се задейства. Координационният център още по - малко ! И всичко това 4 дни преди День Победъй. Не би следвало да има някакво значение, но все пак. Горивните резервоари са в крилата и фюзелажа и точно те горяха. Това показва, че не е било обикновено възпламеняване, а нещо по - сериозно.Освен това екипажът първи, а не последен напуска самолета.

44

Вова П

преди 5 години

он упал.

43

Анонимен

преди 5 години

Ужас!!!41 човека загинаха!Проекта "Супер джет" се оказа много неудачен - меко казано!Пилотите слабо подготвени и първи напуснаха самолета!Действията на пожарникарите и спасителите под всяка критика!КПП-то на летището в Шереметиево не пропуснали линейките около 5-6 минути !?Правителството на РФ задължи "Аерофлот" да закупи този абсолютно ненадежден самолет!Авияцията на РФ е под всяка критика и няма нищо общо с надеждноста и високия професионализъм по времето на СССР.

42

Циник

преди 5 години

Страшна смърт ... задушени и изгорени.Дано има рай

41

Анонимен

преди 5 години

Кой ли ще измислят за виновен сега? Преди беше империализЪма, сега?

40

Факт

преди 5 години

Руската техника е вредна за вашето здраве.

39

ЗдравствуйтеБратушки

преди 5 години

Самолет на България еър трябваше да излети за София от Шереметиево в 19:10.Поради руската организация,излетя в 01:00, чакайки на пистата час да кацнат останалите почти без гориво,кръжащи самолети. Тия 47 си изгоряха,поради ненамеса на пожарните средства,служби и техника.Това е втората значима катастрофа със Сухой,явно по си ги бива в изтребители(за които инфо за катастрофи няма).То инфо в Русия няма и пример е отмяната на полета ни 6 пъти.Явно чакаха Гергьовден,да ни пренесат в курбан!

38

Анонимен

преди 5 години

Руски самолет с руски двигатели по руски дизайн и осигуряване....Демек ковти тухла със съмнителни двигатели без фарадеева решетка пласмасова изолация и почти никаква дублирашта електроника