177

Циник

преди 5 години

Направих си труда да прочета "ИНТЕРПРЕТАЦИЯТА" на папата - за Петър и мрежата...Петър - се връща към ЧЕСТНОТО СИ , СКРОМНО ЕЖЕДНЕВИЕ неподал се на съблазънтта и изкушението - да бъде "повече" от другите човеци.А мрежата е символ на СМИРЕНИЕИнтерпретации ... човек ..и популист като папата - могат и Христос да изкарат бракониер, че с 2 риби е нахранил народа израелски

176

Анонимен

преди 5 години

БРАТ МИ ВИНАГИ КАЗВА:Най -хубавото нещо е да объркаш врага...

175

Анонимен

преди 5 години

А защо полската водка е по-хубава?

174

Анонимен

преди 5 години

Въй въй, завайкала се бабата от Раковски....

173

хм

преди 5 години

Ние не се нуждаем от посещенията на великите, а добри дела , но към нас.

172

Анонимен

преди 5 години

ОЩЕ ЛИ Е ТУК???

171

др. Хаус

преди 5 години

Някой ако си мисли все още че има Господ в 21-ви век,сигурно вярва и в караконджули и приказката за спящата красавица!

170

Анонимен

преди 5 години

Господ знае какво силно изкушение е да се върнем към нещата от миналото, каза папа !Е това е основното , казва ни да не слагаме пак ушанките

169

sid

преди 5 години

Папата е едно добродушно старче,обича хората,но обича повече страната си,в която се струпаха хиляди бежанци.А тук ги посрещаме на нож.И трябва сега да му повярваме,че бежанците са нещо хубаво,което идва.Да отворим сърцата си и да чакаме.Всъщност не е чак толково лоша идея,може пък най-после нещо да се промени.

168

не ме изкушавай

преди 5 години

Как ме изкушаваш да зарежа България, да оставя турците да ви ушият шалвари. Да се чудите кому напред да се молите - на руснаци ли, на турци ли, на китайци ли. Тогава няма папа, няма попове. Аз сега гледам мюфтията да участва във всичко наше национално, да са доволни както православните у нас, така и католиците, така и мюсюлманите. Но ако не искате, шийте си шалвари.

167

Анонимен

преди 5 години

Монсеньор,неспоменавай напразноимето на Създателя.Той никъде не еказал,че миналото е изкушение,самопо себе си.При изповед ,човек говориза миналото,покайва се и внимавада не греши, спомняйки си за грешнитепостъпки.Значи думите Ви водят доерес.Създателят ни е призвал минало,което ни е дало Покръстването-Пътяна Светлината,който се опитвате да ниотнемете.Дал ни е мъдрост, да се пазимот такива като Вас.Вървете си с мир.

166

Анонимен

преди 5 години

Този йезуит ,защо не отиде във Венецуела ,в Палестина ,в Сирия или Афганистан да се моли за мир ,а дойде тук да се прави шоу поканен от нашите продажни слуги с промити мозъци ?!

165

Анонимен

преди 5 години

Не усещам добри намерения.....

164

Анонимен

преди 5 години

До sidгоркият ли ?

163

Анонимен

преди 5 години

Най-лошото, което може да се случи на една общност е да се затрие. И това не само, че го очакват, ами и призовават да се случи.

162

sid

преди 5 години

Ако до всяко добро същество застане още едно.....!Да ама не и тук.Горкият папа дали разбра,че се намира в пъкъла,че дяволите скачаха около него.

161

лъжец

преди 5 години

Храмът винаги е бил Ал.Невски. Само болните умове искат да е с друго име.

160

Додо

преди 5 години

"Папа Франциск: Господ знае ...."=========================Твоя господ е Луцифер - Сатаната! Нищо добро няма да ни донесеш! Нямаш място да скверниш Отечеството ни, вън от България! Нямаш място в Християнската ни Родина! Анатема за теб и тези, които те доведоха!

159

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Господин папа, Монсеньор Франциск,Детенце, остави сега тези заучени фрази и кАжи честно за какво си дошъл в България... Изплюй камъчето !За бежанците ли, деде, ще ни агитираш ?Да приемаме още от тях.Колко ?Колкото ни върнат твоите и на Баце господарите от Запад...

158

Народна мъдрост

преди 5 години

"Уважение всекиму-вересия никому!""Всяка жаба да си знае гьола!"И най-важното-"Папата НЕ ни е Началник!"Ако и премиерът да го представя за такъв.Папата няма да го спаси от последствията от натрупаните грехове.