122

Анонимен

преди 5 години

Като преди това постреснахте Бойчо с постановката "Апартаментгейт" и сега Бойчето ще слушка. И бежанците ви ще приеме, и кой знае за какво още ще се съгласи. Господ да ни пази.

121

Анонимен

преди 5 години

Хайде да си ходи вече, че облъчването минава всички граници!

120

Додо

преди 5 години

"Папа Франциск: България е кръстопът, на който се срещат различни вероизповедания"===================Бъркаш, Берголио. България е Християнска държава, въпреки теб и господарите ти юдеоилюминати, които от хиляди години се опитвате да ни заличите от картата! България ще пребъде! Анатема за теб и тези, които те доведоха! Христос Воскресе, братя Българи!

119

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма много теории от къде са дошли българите. На няколко километра от родното място на баба ми по майчина линия има манастир, където се съхраняват плочки датирани към 5-тото хилядолетие преди Христа. Не искам да знам какви ни изкарват вече. Едно знам: хората на Балканския полуостров са хубави и добри хора. Обичам Балканите и хората там!

118

Анонимен

преди 5 години

Смелите умират веднъж, а страхливите, по - сто пъти на ден "- Джовани Фалконе !

117

Анонимен

преди 5 години

Някой да е видял, да е чул или пък прочел, че има премиер на държава в Европейския съюз, който да не знае поне един език освен родния? Има, има нашият велик политик от Банкя не може да каже добър ден на някакъв език, освен българския, но и него толкова владее.Напуши ме смях, когато видях библиографията на неговата легендарна кандидатска десертация. Там имаше пет източника на английски! Как ли ги е чел храбрият пожарникар от Банкя?

116

Анонимен

преди 5 години

България е кръстопът, на който се срещат и водят диалог различни вероизповедания, заяви папа ФранцискКакво сериозно заявление и прозрение.

115

Анонимен

преди 5 години

На 12-13 април 1204г.Константинопол бива превзет,разграбен,опожарен и потънал в кръв от кланетата на войските на IV кръстоносен поход по инициатива на венецианския дож Енрико Дандоло и с одобрението на римския папа Инокентий III.И тъй,християнската Първостолица Градът, който беше главният световен християнски център в течение на близо 9 века,който устоя на няколко десетки обсади,беше превзет и опустошен от "християни"!

114

3

преди 5 години

На 13 април 1204 г. рицари от Четвъртия кръстоносен поход подлагат на грабеж и опустошение византийската столица Константинопол, след като ден преди това са направили пробив в отбраната на крепостта.Раграбването,палежа на Константинопол от кръстоносците е връхна точка във враждата между католици и православни и затвърждава трайно последиците от Великата схизма от 1054 г.На 12-13 април 1204г.Градът бива превзет от войските на IV кръстоносен поход по инициатива на венецианския дож Енрико Дандоло

113

Анонимен

преди 5 години

Не сме на никакъв кръстопът,ние ВИНАГИ сме били православни християни,на първата официална християнска църква - православната и се гордеем с това,гордеем се и че не сме имали инквизиция или църковни грабежи над християни или мюсулмани,провеждани от западни рицари,гордеем се с православната култура и просвета,книжнина!И винаги ще се гордеем с православието,винаги!Уважаваме католиците,но винаги ще останем православни,дори когато се молим в католически църкви!

112

привет от Германия

преди 5 години

Бах му мамата , в 70 % от пространството на сайта има само новини за тапата !Днес цял ден само с него ни губят времето !

111

Анонимен

преди 5 години

В тоалетната на летището, в така наречената от журналистите СРЕЩА НА ЧЕТИРИ ОЧИ между Борисов и Папата, много ми е интересно на какъв език за разговаряли през въпросните 2 минути.Папата знае достат езици, ама Борисов сигурно само е мучал.

110

Папата е Антихрист

преди 5 години

Папата е един от Антихристите, Благодатния огън, защо не се пали при него, а са пробвали при Кръстоносците, А?..."Църквата на Христос" описана в Библията и на всяко дете е ясно, че е Православната!!! А България е държавата, която прави Църквата на Христос ТОЛКОВА ГОЛЯМА предавайки я на Русия!!! Давайки им и първия патриарх, който също е българин! Затова да внимава "този" как стъпва на тази свята земя. В Рим само кич, лъжа и измяна от истината и традицията на Христос... Истина е САМО тук!

109

Анонимен

преди 5 години

Утре, при бежанците очаквам интересно послание на Папата, което може да отрезви облъчените днес.

108

Анонимен

преди 5 години

България е православна държава, ТОЧКА.

107

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

България никога не е била част от Запада.Дошли сме от степите на Изтока, в близкото минало сме били с Изтока и днес, когато се опитват да ни направят насилствено част от Запада (и то най-долнопробната му част), ние сме на път да изчезнем като народ.България може да е на кръстопът, но ние българите винаги сме били източен народ и такъв ще останем до последния българин.Западът да го .. да прави като вятъра !

106

привет от Германия

преди 5 години

Дайте някоя интересна новина бе ,цял ден с папата ни занимавате !Половината новини в сайта са за папата ! Където и да погледнеш само новини за папата !

105

Фифи без хапчета

преди 5 години

Господи, какви ....пишат тука! Господи, прости им, те не знаят какво правят!

104

Анонимен

преди 5 години

Мирните овчици цял ден блеят смирено пред Папата, а утре отново ще се събудят "пак в тия". Медийното облъчване надмина дори култовите периоди от времето на комунизма!

103

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия101 Може би,един ден няма да има религии,но човечеството,още не е дорасло до там.Религията е история,съхранена идентичност,морални ценности,които няма как ,да се предадат на невежите,неграмотните,страдащите и бедните,загубили вяра във всичко.Все още ни е нужна.Християните трябва да са единни,за да се противопоставят на тези,които употребяват мюсюлманската религия,за да избиват невинни хора и за геополитика.