73

komitata

преди 5 години

явно парите не достигнали за да с е проведе цветната революция по сценария на Украйна-само че Венецуела не е Украйна . Ако поставеното лице Хуайдо не седне на диалог с Мадуро в обща полза на държавата ще бъде един голям провал и загуба н а пари на САЩ и поасле е ясно за Хуайдо муайдо/////

72

1236456

преди 5 години

о Днес.бг: Може ли да направите едно подобрение към страницата - да блокирам хора, които стават досадни и не искам да чета. Просто не искам да ги обиждам директно. Просто функция ignore.

71

Анонимен

преди 5 години

Тотална излагация на европейските политици. Подлъгаха се по американците или по-скоро им клекнаха. Признаха един самопровъзгласил се президент, а то си има легален такъв

70

Анонимен

преди 5 години

Нещата се закучиха. Време е да приложат номера със снайперистите от Украинския Майдан. Там свършиха добра работа.

69

Анонимен

преди 5 години

Същите 50 държави бяха започнали да признават превратаджиите военни в Турция срещу Ердоган. Онези некадърници не успяха, въпреки цялата армия. Запада и САЩ бързо се отрекоха от техните превратаджии.

68

Анонимен

преди 5 години

чудно ми е тези 50 държави дето признаха гуайдо за президент,на какво основание го признаха,не е избран от народа си,а е назначен от американския посланик за президент.Е поне се видя кои са протекторат на сащ,и нашите ли го признаха? в списъка ли сме

67

Анонимен

преди 5 години

Грешка, грешка, обърка вратата, обърка страната... Голяма грешка. Получил е поне няколко милиона долара за услугата на ЦРУ.

66

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 63О да....то пък много файда от това, че някои не се редят на опашки за визи!!! Затова ли беше зора да ни приемат в "циливилизованата еуропка"...ДА НИ ВЗЕМАТ СВЕСТНИТЕ КАДРИ, ДА НИ РАЗТУРЯТ ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ДА НИ ОБРЕКАТ НА ИЗМИРАНЕ???? Я се разкарай, мисля че много скоро ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ И ЩЕ ВИ РАЗКАРА ДА СЕ МАХАТЕ ОТТУКА! И да си стоите при джендърчетата, НЕМАТЕ РАБОТА ТУКА! И не подкрепяй неофашистчетата от укропията защото е подсъдно

65

без подробности

преди 5 години

Ще трябва да се търси друг Гуайдо,този вече се изхаби!?

64

Щирлиц

преди 5 години

привет от Германия=гурбетчия.Нищо ново.

63

Щирлиц

преди 5 години

Вие се нуждаете от бесилка.

62

анонимен

преди 5 години

Тоя *** веднъж вече се срещна с Мадуро в 3 часа през нощта дeгизиран като футболен запалянко. Когато Мадуро го попитал, защо така се е преоблякъл и иска среща посред нощ, Гуайдо отговорил: "Ами не искам никой да знае, че сме се срещали."

61

привет от Германия

преди 5 години

Големи късметлии сте ,че сте членове на ЕС ! В противен случай като турци и руснаци щяхте да се редите на опашка пред европейските посолства да искате визи и разрешително за работа !А ако не бяхте в НАТО можеше да ви сполети сценария на Украйна , Венецуеля или Сирия !

60

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ГУАЙДО ЖИВЕЕ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО?

59

Анонимен

преди 5 години

Краварското майданче в Каракас май се провали. Вече 5 месеца този плондер нищо не може да направи, всички вече се подиграват с него.

58

привет от Германия

преди 5 години

Радвайте се , че сте в ЕС и в НАТО , ако не членувахте в тези два съюза досега българските рубладжии отново щяха да ви хвърлят под руски ботуш !Не губете време , а отидете при папата докато още е в България и го помолете чрез молитва да изрази вашата благодарност към Бог с чиято воля и благословия днес сте свободен народ и сте членове на НАТО и ЕС !

57

Анонимен

преди 5 години

Българската народна армия твърдо стоеше зад Тодор Живков. До момент в който армейски генерал Добри Джуров не реши да му забие .... отзад.

56

Анонимен

преди 5 години

Ей, този от Германия много знае, бе! Да не е завършил и той помощното училище във Вършец?

55

До 49

преди 5 години

До привет от ГерманияЗа ванипулациите си прав. Но тях дори в САЩ ги има, да не говорим за България. И какво? Според теб ГЕРБ легитимни ли са или Бойко е диктатор? Че е тарторът на ГЕРБ и в България-да, но чак пък диктатор....

54

Анонимен

преди 5 години

54 ти май не знаеш какво искаш БГ е държава на гладни зверове, които само да се почувстват по свободни живи ще ни изядат. Препратка към десетилетието след 1989. Ако идеята да не сме с ЕС а с Русия. Ще се народят още зверове от най-лошите. Носталгията пос Сталин хаха, най-големия убиец - произведен в Русия. България имаше достатъчно време да му се наслади. Или български Мадуро. Това е което искаш.