269

ББ

преди 4 години

Ей добре че сега ще ги направим да издържат на земетръс че то досега не издържаха и се бяха срутили, бе изобщо мостове нямаше, та се наложи да ги стриом наново. Браво Бойко, браво, благодарим ти бащице, тоя по *** от бай Тошо *** то кво се очаква нали му беше охрана

268

Анонимен

преди 5 години

" Когато в Копривщица разбират че немогат да се освободят сами арестуват всички апостоли и въстанници и ... "Ами то и сега има мно-о-о-го такива неразбрали,с учени титли, правят обиколки на студиа,много обичат да плюят по Русия, но товапосле ще го плащат от собствения си джоб.

267

Анонимен

преди 5 години

Ей човек, хич не харесвам Бсп. Ама даже и те не крадяха толко бе! При тия евро пари и пеи тва чудо да се прави по-малко отколкото се правеше преди 10 години е направо скандално! Безгранична наглост!

266

Анонимен

преди 5 години

Ако зависеше от мен Борисов щеше да го очакват 10 години работа по магистралите в раирани дрехи няма събота, няма неделя

265

Шофиорът

преди 5 години

А между Чирпан и СТ Загора кога?!?

264

1

преди 5 години

Последна новина,от Париж,по "препоръка"на Кьовеши,кандидатката за европейски Прокурор,френски съд преди обяд, е запорирал тризонета на ***-джамбаз,започнало е разследване на приходите му,заради цената на мезонета,дано скоро Кьвеши,да "препоръча"и асансьора,терасата на пацо,и накрай мезонета на паспортчиков.

263

Анонимен

преди 5 години

Няма да има вече от баницата за тебе Борисов ,заминаваш си и никой не иска да чуе за теб ,няма да има късове от баницата за твойте хора Сталийски,Главболгарстрой,и тия пънчовци който риташ с тях на Дианабад ,чезарета ,мезарета,ще гниете в затвора.

262

Анонимен

преди 5 години

Много си се разработил Борисов да не би да е заради страх от загуба на изборите опитваш се с тези строежи да замажеш очите на хората и като спечелиш после пак нищо а само крадене ,затвор и съд за теб и цялата ти партия герб.

261

АТАКИСТ

преди 5 години

до 297 Гражданин, преди седмица пуснаха дясното пътно платно посока Варна от Приселци.Правиха я тази отсечка(магистрала се води) от 8 километра повече от една година, което си е престъпление. И оня ден се спускам към Варна и тя цялата на вълни! Това е другото престъпление.Пак някой е прибрал едни пари от икономисване.Няма такава държава!

260

Гражданин

преди 5 години

що не мина по АМ Тракия Чирпан - Ст Загора и обратно да види за какво е рязал лентичката ........няма още 8г.......................

259

Смешници

преди 5 години

Хахахаха що лъжете бе? Колкото пъти да мина по магистралните ремонти през празници или почивни дни то си няма никой. Работи се в трафика или по точно се създава такъв заради работата през работно време.

258

Истината

преди 5 години

Извънредния труд им се плаща да погледне фишовете им и тогава да приказва. В България няма строителна фирма която да плаща извънредния труд по 1.75 както е по Кодекса на труда

257

Анонимен

преди 5 години

Много си е хубаво в България, ако си в час изкарваш добри пари, ако не си, отиваш да робуваш навън...!

256

Кишишев

преди 5 години

Уникална страна сме-Мин.председателя инспектира де що строителите слагат керемида върху керемида, а зам.мин.председателя МУ открива тоалетни !!!!

255

Жан Виденов

преди 5 години

Организирам комитет за преизбирането на Жан Виденов. Не беше корумпиран човека, дойде на власт със един костюм и си отиде със един костюм. Е по негово време имаше малко хиперинфлация и фалираха няколко банки но човека не беше виновен, все пак той беше само Министър-председател.

254

Анонимен

преди 5 години

Сега се снима с тях за да му гласуват.После ще им събори къщите за да настани емигранти.

253

Да Живее ИД

преди 5 години

Аз съм член на ИД в БГ *** , и съм готов за битка .

252

Корнелия Нинова

преди 5 години

Бойко Борисов Тиквата

251

Анонимен

преди 5 години

Madridskite passageri prizemiha li se?!

250

Pilot

преди 5 години

Стига с този асфалт и тези роми ! Разбрахме кой ти е електората , а като е всочко прекрасно, защо хората бягат от БГ А ? Защо сме най мизерни в Европа и защо 3% държат 90% от капитала А? Защо всичките ти министри и зам са в скандали за корупция , а ти нищо не знаеш А? Защо външния дълг ни се увеличи за тези години на мъдро управлени петорно А ? Защо всички големи проекти ни заобикалят А ? Защо Цв не е в затвора, така както натирихте Иванчева А? !!!!!!!