15

Петко

преди 5 години

Много е интересно колко рома ще гласуват там като не са взели пари

14

1

преди 5 години

За Германия ,разбрахме,в Лондон,др.борисов,няма ли да идва да ни агитира,питаме група студенти,хем ще се погледа малко в огледалото,и ще ни разправя за "успехите"си,които е постигнал,ние четем в пресата,и за асансьорите и за терасите,и за къщите за гости,но искаме от извора да чуем.

13

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

Ще гласувам само за този който не е корумпиран и носи българско име!!!

12

анонимен

преди 5 години

не трябва да гласуват, освен да плюят страната си, друго какво - пращали били пари - според икономистите тези пари не вдигат кой знае колко потреблението, не се инвестират и изкривяват пазара на труда, понеже много изобщо не работят, избрали са си друг път, тяхна си работа, който се върне, да гласува......

11

Анонимен

преди 5 години

Българите в Германия гласуват за ЕП за първи път в 21 градаНапускаш държавата на правешките овчовисти та и после да гласуваш за тях, губене на време!

10

Ааххааа

преди 5 години

Аааххаааа ! Усещате ли по минусите как са активирали пред изборно няколконаркозависими гендартролове на ГЕРБ ?

9

Анонимен

преди 5 години

Posledno anglia v eu li e....ili e fanala patya ...posledno angliiski debutati ste vzemat li v bruxelles....ili mestata im sa free za kandidati ot fuckulteto i stolipinovo?

8

Berlin

преди 5 години

Nqma da glasuvam za nikoi

7

Е...е симамата

преди 5 години

Изобщо не гласувам за никой.

6

Анонимен

преди 5 години

На 26 май в Райнланд-Пфалц са и комуналните избори.

5

Анонимен

преди 5 години

кои те смята за човек в германия има над сто форми расизъм на Българските избори никога не гласувам в германия също не гласувам чужденците дошли преди години родили се са в германия те мразят че си им конкурент и им отнемаш работните места германците и някви мелязи те мразят че Русия не е разришила на полуавстриеца адолф да ги привземе само чер...ите ще оправят нещата изнасилвайте жените им децата им тях режете им глав...от това разбира европеица продажен има и свястни европейци но са малко

4

западняк европеец

преди 5 години

Аз се отписах от българските списъци и ще гласувам за немските кандидати. Българските кандидати за излагация за България пред Европа.

3

Гост

преди 5 години

Щом живея в Гермaмия и мога да гласувам за немските кандидати ,защо да гласувам за безгласните букви в ЕП от България ,

2

Анонимен

преди 5 години

А защо нас трябва да ни интерeсува това, да гласуват бе демокрацията им позволява. За какво протестират и за какво се борят туй да кажат ?

1

Анонимен

преди 5 години

Каква полза от тях? Повечето избягаха от "комунизма", когато настъпи "демокрацията."Психодесни гласоподаватели.