80

Анонимен

преди 4 години

К`ъв частен бизнес преди 44-а, бе ***. 90% селско население,

79

Анонимен

преди 5 години

В България никога не е било по добре от времето преди 44та. Тогава сме били на доста добро икономическо ниво, идват комунистите и *** мамата на всичкия частен бизнес. Българина обаче трябва да се оплаква, даже и да е добре пак се оплаква, да не би някой да ми завиди и прокълне. Ако искаш и не те мързи всичко може,все повече чужденци дойдоха в БГ да ви го кажат.

78

Милиончева

преди 5 години

Направих си къща за гости и си купих Бентли. И аз съм човек, не гледайте че майка ми е рускиня.

77

Суперлуксозните коли

преди 5 години

у нас, са обикновенно на тези,с които започват и завършват крими новините,а не на простосмъртните,обикновенни,трудови хора!!!

76

popa ot razgrad

преди 5 години

брандове...по ли е модерно така...при условие че има точна българска дума за това...няма да станем българи никога...ще си останем нация която винаги подражава на другите...

75

до 80

преди 5 години

ЕС дава пари на този, който пожелае. Имах едни наследствени земи край Русе и реших да наема хора и да развивам земеделски бизнес там- само с пари от ЕС. Говорим за малък бизнес, не за милиони, но, все пак, носи приличен доход. А аз съм IT специалист, нямам общо със земеделие, затова наех хора. Парите стоят неусвоени заради хорската прoстотия и приказки как фондовете били за "наши хора". Абсолютни глупости. Разбира се, има зверски нарушения в типично бай-ганьовски стил.

74

Порожанов

преди 5 години

Нищо чудно няма. Купуваме луксозния автомобилен парк с пари от фонд Земеделие.

73

Анонимен

преди 5 години

До Така е .. Ами капитализъм има и в Швеция, Норвегия, Финландия...Що не отидеш да видиш как е там!

72

до 76

преди 5 години

На запад човек с Порше е малко над средната класа?! Обиколил съм цял свят- работя по проекти в САЩ, Австралия, цяла Европа, Сингапур, ЮАР и къде ли още не. Живял съм в Сан Франциско години. Там най-високите нива на средната класа кара Волво, Мерцедес и подобни, а най-богатите (с доход 1+млн годишно)- екзотики, като Порше. Ферари, Ламборгини са вече за най-най-богатите. А ти си мечтай как средната класа карала Поршета... Средната класа кара Тойота, Хонда и т.н.. А за Германия да не говорим.

71

Анонимен

преди 5 години

Да е жив и здрав ЕС, който буквално подарявя европарите на една група хора. Но простият човек, цял живот мечтал за власт и пари, и целия свят да му дадеш, ще се о.***. Омерзително е при тази бедност и опустяла територия. Странното е обаче как обикновените европейци гледат на това? Все пак, става дума за техните пари/малка част е и наша/!

70

Анонимен

преди 5 години

Българинът при ГЕРБ става все по-предприемчив и състоятелен.

69

Евроотрепки

преди 5 години

Той хубаво ще подарява на папата кисело мляко, а на ясно ли е, че 99% от българските млека не са с българската закваска? До там стигнахме с тъпата им европеизация, че и най-българското да не е българско.

68

панчо

преди 5 години

на запад изброените марки и бройки са на територията само на една община с размер на пловдивска в двойно повече 90% от собственниците на тези возила у нас са с нечист или корумпиран бизнес а иначе официално се водят бизнесменина запад са малко над средна класа хора

67

BatBulgar

преди 5 години

Първите 3 Тесли в Европа бяха: 2 в Добрич,а третата на френската ривиера, но пак регистрирана в Добрич.Ако направят Мерцедес магазин в Добрич, Варненския ще затвори...В Добруджа са най-богатите хора в България и това е от 1000г. Ако още не сте го разбрали...

66

,,,

преди 5 години

Те и къщите за гости, хотелите и именията им не са в Софето но важното е да има много прости дето да им работят "Райските градини". А китайци и американци правят вече генетични опити с присадка от такива прости като вас върху *** за съвременен роб.

65

sofeto

преди 5 години

До Анонимен 70До софето 67"Селски, дори през соца не ползвах градския(Т) транспорт."ОК, каруцар или като нещо подобно си препускал през соца, респект!

64

Скептик

преди 5 години

10 000 ЕГН изсмукват България.

63

Нико

преди 5 години

До Анониментова сме го разбрали, но държавата позволява собственикът да избира товарен или не

62

Анонимен

преди 5 години

До sofeto 67Селски, дори през соца не ползвах градския транспорт.А и като ти виждам изказа си минал покрай "Софето".Кога пристигна от прованса кога стана сУфиянИц.

61

Така е ..

преди 5 години

Народа купува като не виждал 45г.Капитализма прави чудеса. Е , не за всички.Не можем да бъдем равни.