39

Един от севера

преди 5 години

Какви ни ги сервират пак.за никой не трябва да се гласува от до сегашните партии.бунт и агресия трябва.ще тънем още 100 години ако въобще съществуваме

38

Анонимен

преди 5 години

Гладен социалист - КТБ сънува

37

Анонимен

преди 5 години

Доверие в Герб, БСП, Пат'ко'риоти, ДПС, Воли е все едно да вярваш на БКП!

36

тя

преди 5 години

То ако беше само "асансьора" и "терасите " ,за които говореше Б Б пред Панорама както се казва "с мед да ги помажем" , а за милиардите които се губят ежегодно от корупция , защо нищо не каза ?

35

Мечтая

преди 5 години

Мечтая за деня , в който всичките тези ще бъдат осъдени, имуществото им ще бъде отнето, БГ гражданство и това на многобройната им челяд, и парите в офшорки.Правителството на ББ е НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.Тоя уби толкова българи, колкото турския БАШИБУЗУК не го е правил.

34

Го4о

преди 5 години

И все пак "Дай България" и особено Радан *** нищо няма да спечелят на тези избори! Язък за парите, които хвърлят Прокопи и БСП-то! ГЕРБ продължава да е 1!

33

баба мара

преди 5 години

нищо не е свалило имотите си остават пият си питието на терасите и ни се хилятколко сме *** сега касиерите тичат по села и махали и купуват гласове а с рестотомогат и още един апарт да си закупят не се косете ще изпратите 17 хрантутнициза 5 години да си оправят положението

32

Анонимен

преди 5 години

Българинът може да има чувство за имуществото, но няма чувство за критичност.Ако тези злоупотреби бяха извършени от БСП, сините, елените или някой друг, досега щеше да има бунтове и свалено правителство. Но щом е ГЕРБ, за българина това не е проблем. Обаче да има бой или джебчийка от етноса- ооо, българина скача "на оръжие", а адвокати призовават към саморазправа, щото било граждански арест, при който даже и телесната повреда била допустима.

31

Бай Некой си

преди 5 години

До Анонимен 30: Колега, На Цецо Пъпеша от герб 6-те апартамента са повече от 2 млн. лева. И не забравяй, че и той като милиционер е от Комунистическата секта. Неговият Патрон Мутрата, още се фука с партийната си книжка от БКП.

30

Анонимен

преди 5 години

Еее,пак скрити скрити реклами.Сигурно доста са паднали процентите на управляващите.

29

Григор Станков

преди 5 години

Бедняци, бедняци...!!! За апартаменти, тераси, вили и острови пари имате, за полуострови нямате, а?! Бедняци!

28

Анонимен

преди 5 години

От сутрин до здрач се разтяга този локум, особено телевизия БТВ е много активна в това мероприятие, и никога не споменават Йончева която има имоти за 2 млн. лева тоест колкото всички от Герб взети заедно, не говорят и за другите социалисти които са милионери но не от бизнес

27

аналлизатор

преди 5 години

С 40% го свали , "како" - с 40%!!!

26

Миро

преди 5 години

Бойко,вече си в историятя!!!А оттам в затвора с целия ГЕРБ!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Питайте я тази специалистка с кой си ляга и ще разберете колко е неутрална

24

Waffen SS

преди 5 години

"! Бойко не направи една реформа в България ! Този човек ни унищожи!"Направи реформа,успя да формира една партия на принципа на мафията със строга йерархия с "капо",лейтенанти и войници.Всеки има право да граби според своето ниво в структурата на партията.Ако някой от членовете загази,тогава се отделят ресурси,за да бъде той "измъкнат" от неприятното положение.Намира му се тихо,незабележимо,но доходно място където той спокойно може да продължи своята дейност.Възможен е и вариант на изчистване и

23

Обратно броене

преди 5 години

Остават 22 дни на ГЕРБ...

22

Анонимен

преди 5 години

надявам се да има правописна грешка и да са 40%, защото иначе или е платено това проучване, или българина си е заврял главата в .... и търпи да го крадат и лъжат най-нагло. Гербавите трябва да си ходят, доказаха че освен за кражби и лично облагодетелстване за друго не стават. и не само да си ходят, а да бъдат съдени за престъпленията и кражбите!

21

Шопо

преди 5 години

Само 4 % ???!!! Е верно сме *** народ...

20

Iozeff

преди 5 години

До АнонименИма,има алтернатива!Герб отива при НДСВ! Бойко не направи една реформа в България ! Този човек ни унищожи!Найбедната дъържава и найАлчните политици !