126

мерси,не знаех

преди 5 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТНа лудницата в Карлуково вече Тайланд ли и викате!?

125

Ахмет

преди 5 години

1/Момиченцето е все още непълнолетно и да решава какво ще стане ще чака още седем години2/Да мечтае има право и има пълното право да следва във всеки един университет по света стига да издържи изпитите3/ МО же да иска да стане гражданка на всяка една страна ако я приемат4/Немците уж умни ама аз ги знам те са най нациската страна на света редом с Англичаните ,французите и Американците и от детското изказване правят политика, и то расистка политика,туркинята си е туркиня където и да живе.

124

Анонимен

преди 5 години

Искат да закарат Турция в Германия, да носят шалвари в Германия.

123

Анонимен

преди 5 години

Едно УМНО турско момиче казва пред камерите, че иска да учи в Германия и да стане германска гражданка. Омръзнало и е от турско-балканска простащина и кючеци!

122

Факт!

преди 5 години

То и Пуйкин руския президент си я харесва туркия и Ердуганя за приятел.Руската *** като стандарт на животь са по-зле от шалварите така че смятай а и почти са превзети от дръпнатите.

121

Ами

преди 5 години

Не мога да си представя образован и културен човек да иска да живее в дива средновековна държава насред камениста пустиня.Иначе ислямските фанатици си я харесват Пуйкия, няма спор.

120

Моше

преди 5 години

А бе пич имаш някакви ментални увреждания написал си 1000 коментара на капс лок което според практиката в интернет се счита за викане второ престани да ни занимаваш с някакви дръпнати будисти жълти които ядат кучета и плъхове.Знам ги добре Далай Лама и тн бегай с тия смешници!

119

привет от Германия

преди 5 години

Докато всички "умници и националисти" аплодираха политиката и новите дрехи на султана , в ефир излезе едно умно момиченце и каза , че султана е гол , политиката му също е гола вода !

118

привет от Германия

преди 5 години

Браво на това умно момиченце ! Ясно и открито в ефир каза - че султана е гол !Нали си спомняте приказката за голият цар ?! Това момиченце направо ми напомни за тази приказка ! Някакви пишман шиваци взели много пари и излъгали царя ,че ще му ушият най-хубавите дрехи , но казали ,че само умните хора можели да виждат тези дрехи ! Нищо не ушили и казали на царя ,ето ви ги дрехите ,облечете ги ! Царят ги облякъл и излязъл сред хората , а момиченцето казало - ааа , царят е гол !

117

привет от Германия

преди 5 години

Ние новотурците / съвременните турци , ще си запазим турския език и извън пределите на Турция , ще запазим интелигентостта си и извън пределите на Турция , ще запазим модерният си начин на мислене и извън пределите на Турция!Не ни трябват камънаците на Анадола и Диарбекир , там нека да останат фессовете и шаллварите и да си съхраняват религията и корените без да припарват към Европа и без да цапат Европа с тъпотиите си ! Между нас и тях има голяма разлика въпреки че и ние и те говорим турски !

116

привет от Германия

преди 5 години

Сега при управлението на султана дори богати милиардери и бизнесмени започнаха да бягат от Турция и Турция ще се срине икономически и ще заприлича на русия ! Интелигенцията също бяга ! Дори децата си мечтаят да пораснат по-бързо и да избягат !В Турция ще останат само тези със забрадките и фессовете ! И дано те да останат в Турция , а в Германия предпочитам да идват интелигентни и образовани турци , а не турци с фессове и туркини със забрадки !

115

Анонимен

преди 5 години

В Германия турците си правят гета и само турски се чува по улиците.

114

привет от Германия

преди 5 години

Германия привлича като магнит хора от цял свят ! А турците бягат от Турция , руснакците бягат от русия , абе какво става в този свят бе ?!Ще дойде ден Германия ще е толкова пренаселена ,че от небето игла да хвърлиш няма да падне на земята ,а ще падне на главата на някой човек ! А Турция и русия ще се обезлюдят ,всеки ще бяга на където му видят очите , кой в Германия ,кой в САЩ и пр. !

113

Анонимен

преди 5 години

"Все повече турци си тръгват""Тръгвам си" е нещо като "отивам си вкъщи". Турците не могат да си тръгнат от Турция. Могата да си тръгнат от Германия или от България, но не и от Турция. Правилната дума, която търсите е "изоставят", "напускат" или "евакуират се" от така добре развитата им родина, което е в пряко следствие на религията им. Хайде сега насаждайте ни тяхната религия, че "да си тръгнем" и ние...

112

Германия,

преди 5 години

е рай за мюслюманите, тук социала е силен и има по много за всички мюслюмани

111

Факт!

преди 5 години

Кво ше чуеме бе те ФВ са пред фалит цялата фирма.Кво ше чуем.

110

Хасан

преди 5 години

В Германи съм от няколко години и не смятам да се връщам, тук имаме крартали джамии от 50-60 години и за нас турците живота е рай, право е момичето, да идва чакаме го !!!

109

Така е,

преди 5 години

и ромовете в нашия град също искат да станат германци, и много от тях вече станаха, дай Боже малко по малко, всичките да си ходят в Германистан

108

Анонимен

преди 5 години

До АнонименNe te interesuva no sledish novinite p,,,tko

107

Анонимен

преди 5 години

До до 113Vqrvash li si na dumite,v BG v gradovete mladi ne se vijdat a selata sa pulni s prizrachni kushti bez hora,naselenieto e staro nqma budeshte BG zagiva