10

И аз

преди 5 години

До НаблюдателМоже би си прав. А ако е така, света става по- лош

9

И аз не съм

преди 5 години

До Не съм тролМного интересна статия. Съжалявам, че по времето на бай Тошо, а и сега ,лесно не се взимат права за летене . Хубаво да има хора, за които "sky is the limit". Хора, които да мотивират, че няма непостижими неща. Представете си само, домакиня от някакво мижаво градче, голямо колкото Айтос, обикаля света. Колко от вас могат да кажат същото?! Не е седяла да плете чорапи, да гледа глупави сериали, да пише ненужни коментари, а е сбъдвала мечти, непостижими за милиони.

8

Не съм трол

преди 5 години

нито ще чета тоя ферман, нито снимката ме впечатлява, нито заглавието ме трогва или е свързано със съвременни събития.. Що за статия?!

7

Анонимен

преди 5 години

Интересно, но така и не става ясно защо изведнъж се е отказала от летенето и се е покрила. Каква е била причината за това?

6

Анонимен

преди 5 години

Младия 21годишен племенник на Щраус от Бавария. Кацна на Червения площад с Чесна /1990г./ Като турист. Направи си снимка. Военните натегачи от СССР, го изкараха шпионин. И човека пострада от тях. Без да разбере каква му е вината.

5

Циничето

преди 5 години

стана женомразец откакто жена му избяга с турчин. В момент на слабост си го призна сам.

4

Циник до 5

преди 5 години

Ти кое ще си?Родител 1 или Родител 2?Или вече си барабар Петко с джендърите?

3

до Циник

преди 5 години

Не очакваме от теб да разбереш каквото и да било... Дори в тази хладна майска вечер градусите са повече от айкюто ти

2

Циник

преди 5 години

Ъъъъ...само не разбрах ... с какво - това заслужава да е "водеща новина"?

1

Наблюдател

преди 5 години

50 г по-късно още преди да кацне в Египет самолетът й щеше да бъде свален, а в СА биха я убили с камъни , заради полата и токчетата, като преди това тълпата би я изнасилила .