7

Анонимен

преди 5 години

В момента колко струват СМС - те, пак ли плащаме по скъпо от всички в ЕС или ми се струва, че цената в роуминг ще е по ниска от тази в националната ни мрежа.

6

ТелеМОР

преди 5 години

Сливаком&Ais...ir да не забравят, че оперират на територията на ?$ (нищо че имат лобисти в бг пърламента), и съответно ако продължават да не спазват европейските регулации, могат да им бъдат наложени съответните санкции. Справка Google.

5

Анонимен

преди 5 години

Да му мислят братята от Албанска-Севрна Македония....

4

Анонимен

преди 5 години

Добре. Ама си купих карта от Виваком и се оказа че и за 1 сек ме таксуват 3 минути мнимум та трябваше да я хвърля. Това като гледам никой не го е оправил.

3

Анонимен

преди 5 години

Т.е. 0,45 лв., иле товя е грубо 22,5 еврозента, в която се включва ДДС или пак е 19 ивроцента? Това ли е?

2

Анонимен

преди 5 години

Пише, че сумата за минута разговор е до 19 евроцента в първата част на статията.Вэв втората пише 45 евроцента.Моля, поясните в какво се изразява разликата.

1

до невежата авторка

преди 5 години

Новите правила касаят максималните цени за МЕЖДУНАРОДНИ разговори в ЕС, а НЕ роуминга. За ограмотяване на авторката - ако някой се обади от България на чуждестранен номер това Е международен разговор, но НЕ е роуминг. Ако аз се обадя от българския си мобилен номер докато съм в чужбина на друг български номер, това Е роуминг, но НЕ и международен разговор.