20

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.

преди 5 години

Папа и Ватикана са слуги на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. Ватикана изцяло подкомантването на МАСОНИ и ИЛЛУМИНАТИ. Техните символи ще видите всякъде във Ватикана. Окото, зимията и д-р.

19

помним много неща

преди 5 години

До АнтиеретикА бе, ние помним и Святослав Игоревич от Киевска Рус, който ни пороби, ограби и ни завлече под византийска власт. Рюрикович. Братушка.

18

до 19

преди 5 години

До ФутурологКазваш, че който е зодия Близнаци, гори в ада? Тогава свекърва ми Анка Михайлова гори в ада. Йес! Ти си голяма работа, бро!

17

Антиеретик

преди 5 години

Мир само на думи. Поомним как запалиха живи 26ъе зографски мъченици, заради оъказа им да приемат папистката ерес.

16

до матриала

преди 5 години

Как да разбирам - че българите са по-търпими и толерантни към мюсюлманите, отколкото към българите-католици, посещавани от папата? Хайде сега почнете да се карате и на тема християнство от изток и такова от запад.

15

силата на папата

преди 5 години

При Сашо Кадиев гостуваха българин и украинка, женени, които нямали деца, а много искали. При визита във Ватикана мъжът, възползвал се от среща с папата, помолил благословия, като казал, че той и жена му искат деца. Получили благословия. И скоро след това жената забременяла и родила близнаци.

14

много си т ъ п Стайч

преди 5 години

Много сте негативни и тъ-пи! Освен за плява в главите си, използвайте го тоя мозък и за мислене. Нали разбирате, че в България има католици, за които това е голямо събитие. За кряскащите джамии стискате зъби и мълчите, а за папата сте се разлаяли. Той идва при паството си. Имате ли нещо против? Отдава на България полагащото и се международно уважение.

13

Пупа дженди

преди 5 години

Не ходете на площада, нека да му спретнем един хубав бойкот !!!

12

Павел

преди 5 години

Ние сме православни християни. Католицизмът е ерес поради няколко лъжеучения, заблуждаващи и до днес много хора. Само Православието е истинската вяра

11

Анонимен

преди 5 години

В България,слава на Богу има мир.Папата да ходи там където има военни конфликти да ги мотивира за мир.Не да изнася ненужни скъпоструващи преставления у нас.Лицемер.

10

Анонимен

преди 5 години

Първо този отец да се запознае с историята ,Кирил и Методи са разпространявали Евангелието не в България ,а във Великоморавия където слугите на тогавашния ,,свети'' отец са се отнесли с тях много добре ,но това повечето от овчето стадо тук изпаднало в захлас ,облъчено от продажните медии , не го знае ,както не знае и за изгорените монаси в Зографския манастир и изстъпленията на кръстоносците преминаващи през България ,за насилственото покатоличване на част от северозападна БЪлгария ит.н

9

Пф

преди 5 години

Станишев нали е набожен ***, да ходи да направи поклонение пред папата хахахаха лол

8

Ха-ха

преди 5 години

Разбиранията на папата за световния мир са доста неприемливи в много отношения,така че да си ги запази за себе си и подопечните му католици!Впрочем,един път не е казал нещо против американската политика,която е първоизточник на повечето войни,да не кажа всички.

7

Анонимен

преди 5 години

Безсмислена говориля се явява тоя.

6

АнонимеН

преди 5 години

ПО-ДОБРЕ ПАПАТА В БЪЛГАРИЯ ОТКОЛКОТО ТРЪМП ИЛИ ПУТИН ПРЕКИ СЛУГИ НА ЛУЦИФЕР!

5

ПАПИН ДЕН

преди 5 години

И в чест на посещението денят на това събитие да бъде обявен за ПАПИН ДЕН !

4

П.П.

преди 5 години

Три пъти ''Отче наш'' иииии ххоооп забравяме Инквизицията.Аве Мария и Хитлер забравяме,колко удобно.

3

Анонимен

преди 5 години

Остават само още 15 статии за папата до края на деня. Един съвет- не публикувайте нищо за визитата през целия ден и накрая на деня сумирайте всичко в една статия, щото почвате сериозно да лазите по нервите на хората.

2

Да бе

преди 5 години

Тия убийци що ''мир'' са носили по земята,ум да ти зайде.

1

Анонимен

преди 5 години

Ния не сме католици ама и католиците са християни като нас ! Православните и католиците е една религия вярване в Исус!