17

телевизията

преди 5 години

До ostavimeЕдин от телевизионните източници на това извращение вече слиза след 19 г. ефир.

16

Коментиращи

преди 5 години

Много сте лоши хора!Зависливи и гнусни дребни души!

15

Анонимен

преди 5 години

Същата история е винаги. след раждане на деца фокусът се измества върху тях и всичкият секс който един мъж може да получи от жената е преди брак, след това се разреждат на веднъж годишно или никога. А мъжът става само снабдител на ресурси и тампон за женските емоции.

14

Нормален тип

преди 5 години

Лесно е, дъщеря й просто трябва да си намери любовта в очите на някое богато момче и всичко е готово. Не виждам драма тук, много е лесно.

13

Смях

преди 5 години

Естествено, че е нагласено като останалите предавания ("Съдби на кръстопът" и т.н.). Гледайте една седмица RTL и ще се разберете.

12

13

преди 5 години

Щерката е много яка обаче...

11

Браво!

преди 5 години

Тези жени заслужават!

10

Анонимен

преди 5 години

До Тая Ненка, е временно безработна. Работила е но са я съкратили и сега си търси работа. Щеше да е по-добре да и намерят работа, отколкото да и оправят апартамента.

9

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези сърцераздирателни истории!Хиляди жени с висше образование работят като чистачки и миячки , но не се оплакват и не ги показват по телевизора.Това предаване е адски фалшиво и явно е нагласено.Днес в ужаса на 10 годишното УСПЕШНО управление на ЕДИ КОЙ СИ всяко второ семейство е на границата на бедността.А относно мъжа - насилник- всеки сам си избира пъртньора и жалването за побои са смешни.

8

Анонимен

преди 5 години

Групата майстори с Караджов и Силвестър са актьори. От предаването наемат група от 20 човека истинска бригада с истински майстор, но тях никой не ги показва, а дават само актьорите. Какво бяха направили в един от епизодите. Изкъртиха естествен паркет за да сложат от новия паркет талашит. Това е някаква гавра със зрителите.

7

1

преди 5 години

нещо в тези истории започна да понамирисва на сглобено, направи ми впечатление че в едно от предаванията в един супер мизерен апартамент входната врата е изключително скъпа и нова а вътре пълна мизерия, а семейството толкова бедно, че няма какво да яде, камо ли да сложи подобна врата. Да не се окаже че това е нещо сглобено като "Съдби на кръстопът" или другото реалити "София ден и нощ".

6

ostavime

преди 5 години

Успех на хората в живота. По форумите се вижда истинското лице на нацията, пропита със завист и негативизъм. Тук всички са анонимни и е лесно да плюят и да завиждат. Срам! Как можахме да се извратим толкова като хора, как???

5

Анонимен

преди 5 години

Този Караджав защо не оправи и апартамента на Николинка Ангелкова?Според министърката на Герб ,апартамента и е още на груб строеж.Както и къщата-дворец в Драгалевци.

4

Тая Ненка,

преди 5 години

защо не работи?

3

Имхотеп

преди 5 години

до Анонимник #1Защо не пишеш на български - да не се разбира колко си грамотен ли ?!Не че и на шльокавица не се вижда , че си скаран не само с кирилицата , но и с българския ...

2

Хари

преди 5 години

Дъщерята е много хубава. Успех в живота и да не се хваща с някое л.ке, което повтаря модела на бащата-насилник. Често срещано, за съжаление.

1

аз-ът

преди 5 години

разкъртваща либерална драмичка...малллииииииииииииииии.... разтърсващо е.