36

Другия с коня

преди 5 години

Разкриха финансиране на Атака от Руски банки.....Да напишат писмо на Путин за повече пари към България и Руската Агентура тук....Много по-реалистично е и ще е с по-голям успех,си мисля.....

35

тя

преди 5 години

Той обеща , но никога не е бил на власт за да му търсим сметка !Сидеров предложи не себе си както направиха другите , а млад , образован , умерен родолюбец , който със сигурност няма да подвие опашка в ЕП , а ще работи в полза на страната си ! Ще го пробваме , старите муцуни са ни ясни !

34

Анонимен

преди 5 години

Сидеров обеща преди време 500 лв пенсия и 1000 заплата,но до днес нищо от това.Идеята за обща минимална заплата в ЕС,среща отпор в страни,като Автрия ,Германия и скандинавските такива.Не е възможно,в една развита страна, да има обща минимална заплата със страна като България,чийто БВП е със стотичи по-малък.Макрон обича да фантазира и много му се връзват.Абсурд.

33

Анонимен

преди 5 години

На заглавната снимка: седемте джуджета.

32

D

преди 5 години

Аз пък искам да увеличите местата на България с още поне 280 и фондовете да се вдигнат 57 пъти. Пишете, че сте съгласни, да си дам ИБАН-а.

31

Анонимен

преди 5 години

Мразим крадливи агенти на ЦРУ !!!! Малка ли ви е заплатата бе маскари !!!!! Малко ли предавахте България "Демократи" разрушихте държавата !!!! Всички българи гласуваме за АТАКА !!!!! Ходете си при работодателя в Америка !!!!!!

30

И язе сакам еврофонд

преди 5 години

Ако си поискам, шъ ли ми дадеш !!!! Евро-ф-о-н-даджиите в затвора !!!! Хайде при Кьовеши всичките к-е-л-е-ш-и !!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Евро-ф-о-н-даджиите в затвора !!!! Хайде при Кьовеши всичките к-е-л-е-ш-и !!!!

28

Другия с коня

преди 5 години

Другари,осъзнайте се....Сега в Русия идеологията не е на Маркс,Енгелс,Ленин и сие.На първомайската манифестация им потошиха червените знамена пред Кремъл и по някой друг прешлен,ребро и червените тикви носещи ги......Там сега Руски Капиталисти натрупват Капитал....Работническата класа и Пролетарията имат Право само да гласуват....Да ви напомня ситуацията в БГ?Някой от тях финансира нашите Партии за да лобират техния динансов Интерес...Не раБирам какъв е Проблема освен пак Държавна Измяна ...

27

Анонимен

преди 5 години

Писмото е на руски, защото посланик Макаров им го е писал, ама Бареков го е превел на английски.

26

чуждо влияние

преди 5 години

Искат пари от Брюксел ,ама не се знае дали те не взимат от другаде ,че имат толкова зор да паднат санкциите за Росия-- да и дат пред руското посолство и да кажа; Еиии много искаме да паднат санкциите махнете се от Крим и стига сте се правили на по-големи от западния свят та чак до Венецуела стигнахте--оправете си землянките и си гледайте на народа...

25

баба мара

преди 5 години

вашите депутати как са гласували в Брюксел срещу санкциите ишиасът вече еникои така че не е получил писмото

24

Toto

преди 5 години

Алибаба и 40те разбойници.

23

Анонимен

преди 5 години

Тези поне имат позиция,а не като ***- днеска с Русия,утре с Европа.България загива ако ЕС не се притиска да си гледа и бедните деца от Изт.Европа.

22

Анонимен

преди 5 години

писмото е спонсорирано от санкционирани олигарси от империята на злото

21

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Кольо Колев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков

20

Анонимен

преди 5 години

Сидеровите русофили-*** се водят като глутницата на "нощните вълци" на Путин !

19

Анонимен

преди 5 години

Тука има две мaстии цъкат минуси, аве ей мишоци с Юнкер е свършено и с Меркел и ЕНП бъдещето е на патриотите няма Значение колко минуси слагате и колко триете ОТ ВАШИТЕ МИНУСИ НЕ ЗАВИСИ АБСОЛЮТНО НИЩО.

18

Анонимен

преди 5 години

Сидеров да пише писмо на арменския поп в Кремъл !

17

уточнение

преди 5 години

Дърт пияндурник и манипулатор е белия ***.Какви циркове прави в самолета ,в магазина за цигари и в университета ,а после клекна пред Тиквата и завъртя опашка.