44

Велика Франция

преди 4 години

Водещата страна в космологията в ЕС е Франция, която е и единствената членка на съюза, притежаваща собствен полигон! Освен това е на трето място по брой на спътници в света! Така че швaбите да пият една студена вода! Ще настигнат водещите космически нации ама на кукoво лято! Космологията не е като да сглобяваш перални и прехвалени коли, които се развалят за месеци! Vive la France!

43

V

преди 5 години

Ето как ги виждам аз нещата.Тази концепция е остаряла и е за еднократна употреба.Ако искат да използват нея трябва да направят 8 ускорителя на тръбна основа за по лесно и бързо производство.А 4двигателя на водород ,а не на керосин да служат за управление.Налягането в твърдогоривните ускорители ще е огромно,затова те трябва да участват в укрепването на конструкцията .А на земята да се връща другата много по скъпа част.Керосина са водородни съединения.Водород+*** които са много тежки и ненужни

42

Факт!

преди 5 години

Е как да има колко мъже тоест момчета между 17 и 21 години избиха немчугите две световби войни по окопите.Тея младежи не са имали поколения откъде да дойдат тия учени.Америка е била винаги над 250млн души а Китай са над милярд идват индииците корейците и тн.Европа е умряла някъде към 1918-44

41

Анонимен

преди 5 години

Европа е изостанала много технологично и икономически от САЩ и Китай, за военно да не говорим. В Европа наука няма, само спорадични иновации, нищо общо със ситуацията от преди век. За да експлоатираш ресурси от космически тела, ти трябват много технологии, най-вече разработване на нов тип двигател и въобще космически кораб.

40

????

преди 5 години

Продавам 10 декара комари на река дунав както и 300 кубика нищо на марс.

39

Анонимен

преди 5 години

До КрайИ какво точно им дава Русия? :)))))

38

Анонимен

преди 5 години

Фашаги, след ВСВ рашастана и САЩ ви ограбиха ракетните технологии които виждаме днес. Бяхте на колене но за има-няма 50тина години сте пак първи. Оставихте една сбръчкана мър ша да ви изравни със земята и да ви натресе тъмни хрантутници с ***, всите доктори, адвокати, учители и инженери.След години и години извън сцената на космическите технологии, сега чакайте Хасан, Меймед и Амир да ви дръпнат напред.НЕЩАСТНИЦИ!

37

Факт!

преди 5 години

Германия няма техническият и работният потенциал електричка да направи камо ли ракета.Та те космодрум нямат няма откъде да я изстрелят германия е 300к кв км една плюнка по-малка от Швеция и Норвегия.Немският мит бе създаден от американците за да борят комунизма.Комунизма умря и сега немците отиват на бунището на историята като държавата съсипала Европа демографски.

36

Край

преди 5 години

За пръв път съм склонен да се съглася с Факта. Германците ако не разберат че само съюз с Русия ги прави независими просто са обречени да останат място са туризъм - добра бира и катедрали.

35

Факт!

преди 5 години

Е как германия не се е биела с цял свят като е била заграбила половин европа.Полша е била изцяло прусия плюс Украйна и тн.Сега вече ги няма тия територии плюс откраднатите Елзас и Лотарингия пълни с полезни изкопаеми.Сега си е истинската германия без крадени земи и я виждаме къде е една плю.ка!

34

Край

преди 5 години

Държава без ядрено оръжие е несуверенна държава. Питайте дебеличкия оризар от Сев. Корея. щото Кадафи и Саддам няма как да ги питате.Сега пък искали космоса - ракета tdi няма.

33

Факт!

преди 5 години

А бе наеш ли колко ме *** за фон Браун.Първата ракета с течно гориво е на американеца Готард и фон Браун я краде от него цялата Фау2 програма е открадната от американците.Та ние сме 2019 и всички ракети на Европа се правят от французите кви германци къв фон Браун българопитеците живеят в 1934-та пълни откачалки затова и от тая територия нищо не става.

32

Край

преди 5 години

Да разбирам ли че гледате немски телевизори или имате немски смартфони и компютри!?!Европа вече не е бизнесцентъра на света. И това е защото Германия не е това което беше. Преди 70г. този народ се биеше с цел свят и го побеждаваше а сега си тъне в сито охолство. мерцедес отива при нокия. Ел. колите няма да се правят тук.Ако Аскера реши да си напои камилите в Дунав при Виена - Бундесфера не може да го спре. Това са реалностите драги ми смехурковци.

31

Факт!

преди 5 години

И как тия губещи ще имат ядрено оръжие да не гояорим че са с психични отклонения и на два пъти запалиха Европа какво ядрено оръжие ти луд ли си.Загубиха и двете войни ядрено оръжие.Те да се радват че изобщо имат държава.

30

Край

преди 5 години

Германия "ИСКА". И кой я бръсне тази държава. Тя не е суверенна. Окупирана е от САЩ и не и е разрешено да има армия, да има ядрено оръжие. Високите технологии са и забранени. Политическата и система е направена от Съюзниците така че вече никога да няма лидер а чиновници меркели. Света се промени - до 20г. мерцедес бмв и ауди ще са ретро автомобили. Германия не може да произведе телевизор, климатик, смарфон, самолет.Ако немците не се разберат с руснаците ще останат място за туризъм.

29

не може да бъде!

преди 5 години

На Германия сега ще и бъде доста трудно да се намеси в този пазар.Винаги съм се питал,защо му е трябвало на Хитлер да напада СССР.Той може да е бил луд звяр,но по негово време германците са бил много по-напред от САЩ в техниката,да не говорим за СССР.Заради поражението Германия е загубила такива хора като Вернер и Магнус фон Брун,Хелмут Грьотруп,Клаус Ридел,Валтер Тил,Ханс Камлер,В.Дорнбергер и много други.Без фон Браун САЩ никога нямаше да стигнат до луната-даже сега имат проблем с двигателите!

28

Калеко Алеко

преди 5 години

Германия е достатъчно напреднала технологично и икономически, за да вземе парче от каквото си поиска, а и едни други космически нации още щурмуват Космоса с прототипите на Фау 2, така че е крайно време някой да им покаже и нещо по-ново ... !!!

27

Анонимен

преди 5 години

Е сга вече с новопристигналите инжинери, атомни физизи, доктори , химици лаборанти Гермсния ще скочи в кодмоса ама ше ребва и джамия да направат у космипеския корсб , че те се молвт постовнно.

26

опетков

преди 5 години

До Факт! Глупостта, която си издрънкал, говори за нивото на интелекта ти. Космическите технологии и на САЩ и на СССР са създадени от пленени или отвлечени немски инженери след ВСВ. Около 5000 са работили с гения Вернер фон Браун, а незнайни десетки хиляди инженери и техници в концлагерите на Сталин, за да се фукат и двете държави с космическите си достижения. Американците поне официално признават техните заслуги.

25

ESA

преди 5 години

WV търси полигон на бълканите за новата дизелова летяща чиния, щото много пуши при излитане.