23

ДртПрч

преди 4 години

Като се редуцира населението с 3/4, природата ще се възстанови. Много хора паразитират по майката Земя.

22

Анонимен

преди 4 години

Напрактика не третия свят унищожи природата. Индустрията я унищожи, а тя е развивана и развита в съвременните "демокрации". Плодели се били в третия свят... Ти си третия свят пич. Ако не си забелязал да ти кажа.

21

Анонимен

преди 4 години

Ми като се плодят от третия свят като луди ще така...

20

Наблюдател

преди 4 години

Предвид факта, че в бъдеще ще изгубим още природа, сега е добре спрямо ситуацията след 30 г да речем.

19

Анонимен

преди 4 години

До 12 (прозяяяяв) ... Аааа ко? Аха... Добре :)

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе ,не съм "ходил" в гора,само израстнах в гората,не на село,а буквално в Балкана сред гората и в близост до гората

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ да допълня между черешите и сливите разстоянието беше около 2,5-3 метра.

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧе моя дядо беше си садил на около 15 метра от една рекичка ред сливи(зехтинки) и ред череши,които не само,че се понасяха,но и растяха като луди,без никаква поддръжка,бяха огромни и доста високи дървета,защото не са изкуствени и не са им *** корените като на модерните фиданки,които повече от 3-4 метра не растат.Днес всичко са изпортили и внасят доста по-некачествени стоки от българските.

15

Анонимен

преди 4 години

До ДивакНе се самоукорявай чак толкова.Човекът не е донесъл никакви *** на Земята ( освен 10-20 кила камъни от Луната ). Каквито *** е оставил, били са си тука и преди него.

14

Дивак

преди 4 години

Унищожението на дивата природа беше започнато от дивия робовладелски строй... после продължено от дивия феодализъм... дивия социализъм...и ще бъде довършено от дивия капитализъм - все брилянтни творения на човешката цивилизация. Или както е казано : Човекът беше роден с дупка в сърцето , която никакви богатства и никакви притежания не могат да запълнят . Неговото призвание беше да унищожи всичко около себе си докато се самоунищожава.Планини от букл*уци ще бъдат неговото наследство на Земята.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен14Какво значи еднообразни дървета?Ти ходил ли си в гора въобще?Виж на голямо увеличение на гугъл мап.Дърветата растат на групички.Тези няколко декара са САМО един вид дървета, съседните няколко декара са САМО друг вид. На петна.Има дървета, които не се понасят в близост.Пробвай примерно череша до слива.Не става.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Най-големият замърсител е китай. За къв капитализъм ми дуднеш?Верно, социалистическа Венецуела от 2 месеца е еко - няма ток.

11

Анонимен

преди 4 години

Само да допълня,че при засаждане на еднообразни дървета и при изтощаване на почвата,под тях и около тях не расте нищо,а дърветата започват да боледуват

10

а

преди 4 години

Ама тъй ши е.С 8 милиарда мамуни на клона.

9

Анонимен

преди 4 години

Не се лигавете,проблема със съсипване и унищожаване на природата наистина е сериозен,в световен мащаб.Оказа се,че дори изкуственото залесяване не може да бъде достатъчно ефективно,защото се залесяват еднообразни дървета и когато липсва разнообразие от растения,почвата под тях се изтощава.А за замърсяване на водите и унищожаване на животни,да не говорим,там проблема е огромен!

8

хаха

преди 4 години

Няма как да загубим нещо което никога не е било наше! Обяснява за тези които не знаят:Земята е гигантска лаборатория в която извънземна цивилизация провежда мащабни генерични експерименти. Имаме малко информация за предходните им експерименти -динозаври, растения и дървета после няколко различни раси хора. Всички тези експерименти по една или друга причина са били провал и затова са унищожени.Сегашния експеримент също върви към провал. Въпрос на време е да му "дръпнат шалтера".

7

до 8

преди 4 години

Докато не измрете дъртаци няма да се оправи нищоДребни доносничеха комунисти

6

НиколайВарна Граве

преди 4 години

Дреме ми на дъртия цървулАз да си крада парите пък планетата да гориТо и мен скоро туй мъ чака

5

Анонимен

преди 4 години

И сега като дойде Thanos и ще видите.

4

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ще глобявате бедните държави и ще налагате санкции, че не са възвишени?