36

Анонимен

преди 5 години

Мацката е супер! Стига с тази завист и злоба!!

35

до Анонимен 35

преди 5 години

Това е елементарно заяждане или иронична насмешка, както и онзи дето не познавал мъже харесващи дебели жени, вероятно не си подава носа от вкъщи.

34

Анонимен

преди 5 години

Прави са от "V. S" , защо трябва да наемат някоя 120 кг, след като нямат бельо за такива, Все едно аз да продавам вегетарианска храна, и да ме задължават да имам щанд със свинско, щото в квартала живеят всякакви хора.

33

Анонимен

преди 5 години

тая е супер тлъста за мойте стандарти, 55 кила за 175 см е сериозно тегло!!...Диагнозата е или чиче с корем до коленете и намръщена жена, която в лицето е като глиган, или младеж, на който така и така досега никоя не му е пуснала.

32

врата в полето

преди 5 години

Поредната измислена дискусия се вихри тук.... отново на тема ""нависоко ли е гроздето или е кисело"" ??! ...хм.. Лека нощ все пак !!!

31

Бичето

преди 5 години

Страхотна е. Напомня на супермоделите от едно време.

30

Анонимен

преди 5 години

Мъже, които имат нужда от мъжки списания за да разберат какви жени да харесват не са по-различни от жените, които имат нужда от модни списания за да се облекат.

29

Анонимен

преди 5 години

До 16:45кг и 165см са мерки за провинциалистки пробиващи в нощните заведения на София, макар че има доста мощни моми с нормални мъже просто, защото нормалният мъж има нужда от уют в дома си стига жената до него да може да го създаде.

28

8 инча

преди 5 години

тая е супер тлъста за мойте стандарти, 55 кила за 175 см е сериозно тегло!!

27

Мъж!

преди 5 години

Ами нормално е всички "ангели" на ВС да са хилави нали все пак са ангели тоест безплътни същества! Това в кръга на шегата! А сега сериозно! МОДАТА Е ЗА ОВЦЕТЕ - за ония хора най-вече жени, които нямат поне един грам мозък в главата ТА ДА СИ РЕШАТ САМИ КАКВО ИМ ХАРЕСВА ДА НОСЯТ, а чакат някой друг да им каже! Абсолютно същото е при модата с жените! Преди няколко века на почит са били ДЕБЕЛИТЕ ЖЕНИ, сега пък - СУПЕР СЛАБИТЕ, а истината е, ЧЕ ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНИ С НОРМАЛНО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ!

26

.

преди 5 години

И Жоро Пилота тоже. :)))

25

.

преди 5 години

Axl Rose forever! :)))

24

Анонимен

преди 5 години

От 24 до 26Фактът, че видиш в тази тема и от един час и пишеш едно и също като засякъл грамофон, никак не говори добре за теб.Вземи поспори с мен, та да се насладим всички на титаничния ти интелект. Сега ти е паднало да ме разбиеш и да блеснеш пред любимите си едри жени ;)

23

Последно до ь:

преди 5 години

Има един много известен афро-американец. Джими Хендрикс се казва. Покойник, за съжаление. Та той, казват, си лягал понякога с по няколко хубавици... А аз съм над 60кг и около 1.60м...:)))))

22

Анонимен

преди 5 години

До 23Никой не твърди, че дебелите жени са лоши професионалисти. Има много дебелани, които са блестящи в работата си, но за съжаление това не ги прави по привлекателни сексуално за мъжете.

21

Анонимен

преди 5 години

Марая Кери също доста се поналя с годините, но я изнасят на сцената на златна носилка и с корона на главата. Горката, няма шанс за нея пред по-долу пишещия :)))

20

Анонимен

преди 5 години

Ким Кардашиян (защото има още няколко хубавижи от това семейство) е с импланти на някои деликатни места, като имплантите са в повече според мен. Само че нейната таргетна група са афро-американските мъже, които си имат специфичен вкус. Което напълно оборва мнението, че жените с повече плът не са оборотни. Има мнооого афро-американци, както всички добре знаем.

19

Щерю

преди 5 години

Харно си е момето...

18

Анонимен до 16:

преди 5 години

Вероятно не съм се изразил ясно, затова ще повторя:Толкова си жалък, че дори няма да споря с теб.

17

ь

преди 5 години

Искаш да кажеш че например Кардашиян е слаба, така ли, еми така кажи