137

Възмутен

преди 5 години

Много ми е интересно, кой точно одобрява това посещение. Борисов го е поканил, вероятно като глава на държавата Ватикана. Само че ние искаме първо лицемерите от държавата Ватикана да се извинят на държавата България за истерията около "българската връзка" и да дойдат и се кланят на гроба на Сергей Антонов, когото те убиха. Друга работа в България нямат.

136

Тинев

преди 5 години

ЧИСТ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН - НЕ ОДОБРЯВАЩ ПОСЕЩЕНИЕТО НА КАТОЛИЧЕСКИЯ ПОП.П.П.Излезте извън София и там, в България, вижте народа какво мисли! А във вашата София е сбирщина от лакоми мошеници и тарикати, ламтящи да откраднат пари я от разните му фондове и програми. И отлични хитреци, играещи ролята на набожни люде.Лъжат, мамят, крадат - после търчат в църквата, олигавят се в нечистоплътната ръка на попа, набутат някой лев от откраднатите в джоба на попа и ОПАААА - опростени.

135

Анонимен

преди 5 години

Владо Кузов да го постерще на гара Подуене с 12 годишен "армаган" ;)

134

Позор

преди 5 години

Само еретиците от Раковски се интересуват и то не всички. Боко дари преди година половин милион на Зографския манастир, а сега кани убийците на 26те зографски мъченици.

133

Стамат

преди 5 години

Глупости, глупости, глупости!Българинът няма нищо общо с "представителя на Христос на земята"!Аз лично никак не се интересувам от папата.

132

Анонимен

преди 5 години

Тоя в бяло се облича но на черното слогува...

131

Анонимен

преди 5 години

Ориенталските Османци са държали Балканите на колене точно с помоща точно с такива долни ЛИЦЕМЕРИ, от тоя не се надяваите за извинения, доказателствата са в българските музеи, оръжието от Германия, униформите от Франция, тактиката от Англия и благословията от Рим и Ционистка финансова Венеция.

130

казаХ

преди 5 години

Папата пръдна,слугинажните ни политици и медии се п.о.***.х.а.Както винаги,натрапване на нещо което е чуждо на българина който е източноправославен.

129

Анонимен

преди 5 години

Пазете си децата щото Боко Тиквата ще гази наред за да може дътрият вампир първо него да погали по свещената главица.

128

Я па я..!

преди 5 години

Интересно е да видиш жив заместник на Бог.

127

Сержант

преди 5 години

Пари на вятъра. Този се води ръководител на най-голямата секта в света.

126

кръпел

преди 5 години

тоя оди да целува нозете на сите чърнеле .... незнам каква е тая западна шизофрения

125

бай х

преди 5 години

за папата .... какво да ви кажа нито ми помага нито ми пречи ...

124

срам

преди 5 години

Папата не е желан в България. Видно е от всички коментари. Позицията му за мигрантите е неприемлива за българското общество. Нищо не е забравено. Католически свещеник се опита да засели мигранти в Белене. Нека знае, че не е желан в България от мнозинството българи.

123

До 122

преди 5 години

Абе за перковци като тебе, утре ако поканят (няма да ме учуди и това) шефът на ислямска държава Ал Багдади, луди хора като тебе ще повтарят същите глупости.Че ни идва на крака шефът на най-голямото ислямско (и терористично) образувание на земята...И какво от това?Каква ти е ползата на теб, на нашето население и на България от жалките ни управници около шефа на най-голямата организация за сексуално насилие над деца???

122

До 128

преди 5 години

Толкова ли не можеш да се сетиш, че разните "спонсори" на това кирливо сайтче, плащат, за да се опитат да препрограмират националното ни съзнание и вяра?!"Фондация Америка за България" един лев да е дала за Българската православна църква?Те си имат своите планове за поробване на България - виж планът "Ран-Ът" и още други всякакви техни действия и бездействия. Това посещение и разтърчаните им задъхани лакеи около това посрещане са само част от цялата работа.

121

Анонимен

преди 5 години

Е кой е този българин, дето одобрява?!?Да не би да е авторът на статията - ***, като гледам какво е написал?Аз пък не видях един човек, който да одобрява това слагачество, натегачество и жалки сценки от "нашите" слуги на чужди интереси.На патриарха ръка целуват, а на папата са готови да целунат навсякъде.И както винаги - народът го вълнува едно, тези на държавната хранилка го бутат другаде.

120

ПроСоТо

преди 5 години

някой наясно ли е защо тая особа е избрала точно дните около Гергьовден-"Деня на храбростта "-един от най-почитаните български празници, и така да ОБЪРНЕ С КРАКАТА НАГОРЕ и редът на празника,и традицията?!Не можа ли да дойде на 15-ти Май,примерно?!

119

Старата школа

преди 5 години

Не желая да посрещам човек, който заявява: "Кой е казал, че Европа трябва да бъде християнска?" И който прегръща и мие краката на хора, дошли да съсипят люлката на нашата цивилизация. Който иска - да го приветства.

118

Тази крадлива гадина

преди 5 години

е глава на 4-тата по големина банка в света - Банката на Ватиканапитайте я тази твар колко семейства с децата им е изритал на улицата защото не са могли да си платят ипотеките, понеже юдо-масоните изнесоха работните им места за по-големи печалби !!!тази юдо-масонска католическа гадина е малко да бъде обесена публично