53

ниманд

преди 4 години

След като ядем подобия на хранителни продукти то ЗАКОНОМЕРНО Е и да се пушат подобия на марихуана !!!!! СЪВСЕМ ВЯРНО Е НАПИСАНО ЕДНА ДВЕ ДРЪПКИ С РЪСЕНО МАСЕ И СИ ИЗПЪРЖВАШ МОЗЪКА !!! БРАВО ЗА СТАТИЯТА ДАНО БЪДЕ ПРОЧЕТЕНАИ РАЗБРАНА ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА !!!!

52

До Руби

преди 4 години

Повечето зависими твърдят,че не са зависими и че никога няма да им се случи.Там е най-големия им проблем - самозаблуждението.

51

Митака

преди 4 години

До руби. Щом си програмист сигурно си интелигентно момче, а пишеш глупости. Това, че при тебе няма видими проблеми не означава, че при много други също няма. То и в статията така пише - 20 процента отключват заболявания, другите явно са горе долу ок. Благодари се, че имаш късмет и се весели както намериш за добре. Всеки си решава сам. ;)

50

Бивш колега

преди 4 години

Кажете къде и как да ви изпратя адекватен материал по темата? Имам подробен анализ, интервюта с дилъри, зависими, лекари, полицаи. Материалът е мой, не е публикуван никъде и ви го давам безплатно, само спрете да дезинформирате хората и да вкарвате паника с абсолютно некомпетентни публикации.

49

Бивш колега

преди 4 години

Факт е, че канабисът присъства в ежедневието на много българи, факт е, че наркополитиката в България е абсолютно импотентна в стремежа си да регулира този пазар. Неграмотността и престъпната неадекватност на политици, учители, журналисти и лекари е причината деца да умират от синтетични наркотици. Това е причината във всеки Софийски микрорайон да има поне дузина които се изхранват с търговия на наркотици..

48

Бивш колега

преди 4 години

Никой дилър няма да рискува клиентите си с друсана трева, време е да разберете, че търсенето надвишава многократно предлагането! Летящият холандец, Веселият дух са сортове на разстението канабис, те се гледат при различни условия и заради това се различават по консистенция на канабиноиди и канабиноли. Най-масовият жаргон за синтетична марихуана е "билка", повтарям, тя убива! Причината тя да просъства в менюто на децата е заради малоумната наркополитика и такива *** статии.

47

Хаха.

преди 4 години

Статията в стил "една жена каза че чула от нейна позната че сина на Иван Петров от съседния вход бил станал наркоман и редовно си инжектирал марихулана във вената".

46

Анонимен

преди 4 години

Това днес е слаба работа! Ние едно време почвахме с наркотиците още от 7-8 клас. Помня че поне 50-60% от съучениците ми бяха наркомани.Първо почвахме с цигарки и бирички, помня карахме някой по дърт да ни купи и после ходехме да си консумираме в гората че да не ни види някой съсед. По късно открихме тревата и беше голям кеф. След това минахме на LSD и гъби. Още по голям кеф.... А тогава амфети още нямаше а и да е имало не са били популярни. Херцата пък е опасна и рядко някой посягаше към нея.

45

Бивш колега

преди 4 години

Не мога да разбера смисъла на този тип статии. Днес.бг за преден път публикуват метриал по темата и за пореден път се подиграват с журналистиката. Вместо разчитате на източници като 24 часа, отделете 15лв от бюджета и създайте адекватна и обективна публикация. Това не става без проучвания, без интервюта. Пълна катастрофа, даже ми е неудобно да чета. Каква е таргет групата ви, каква целите с този материал? Четенето на такива публикации ще отключи много повече психози от колкото 5кг канабис.

44

...

преди 4 години

Епа просто е! Само, че забравям, че населението на земята затъпява все повече и повече и в един момент дори простите неща му се струват като квантова механика! Та когато употребяваш било то доброволно или не някакво такова опиатно вещество ти си създаваш и физическа и психическа зависимост към въпросното вещество! В един момент си готов да направиш какво ли не за да получиш въпросното вещество! Това е зависимост а всяка таква зависимост ти вреди! по-просто няма как да го кажа! Sorry!

43

Латино - партизани

преди 4 години

До Анонимен2 народа е !

42

Анонимен

преди 4 години

До Iskren PecovТи народ ли си?

41

Анонимен

преди 4 години

Шансът за психоза при хората, които употребяват марихуана ежедневно е три пъти по-голям отколкото при тези, които не я употребяват.Който се интересува, да потърси изследването в Гугъл, публикувано в THE LANCET.

40

Банов

преди 4 години

До мишо бирочетоАлоо.. Банов съм !

39

мишо бирочето

преди 4 години

ало танов. обаждам се от отвъдното. читателите знаят кой, знаят и как. айде по живо по здраво.

38

лелче

преди 4 години

До ДоводиАйде тогава ми кажи от какво за изврякали всичките от 40 години нагоре дето ги виждаш всеки ден по улиците , защото съм сигурен ,че нито един не е пафкал трева .В България психично болните са десетки хиляди , и малък процент от тях са по млади , които са изврякали от някакви наркотици , камо ли от трева .Българинът съди лсно , но вечер топи пръстите на бебето в чашата си с ракия , и то като си ближе пристите , всички много му се радват . Всеки е господар на тялото си ,и си избира сам

37

дрът трезвеник

преди 4 години

до "абе тревомани не искате ли да легализираме и хероина" То в България вече няма голям проблем с хероина така или иначе. Хората се научиха по лошият начин. Няма човек, който да си спомня 90те и да няма поне един приятел/съученик/комшия дето да не е дал фира преди 20г. възраст от хероин и се наплашиха и вече има много малко хероинови наркомани за радост

36

Bob

преди 4 години

"Зарибяват децата с нова дрога, вкусът - на шоколад и ягода"Това ме вкара в голям размисъл. Значи детето ми не би взело дрога, но изведнъж наркотик и шоколад, край обречено е? Лично мисля, че по-скоро продават захар на децата на по-високи цени, а тук плашат гаргите. Какви са тези дилари дето ще се занимават с вкусове, как за 2-5лв тоя дилър ще си позволи да сложи наркотик, овкусител и да е на далавера..... А Виждали ли сте зависими хора? Последното което ги интересува е вкуса.

35

Анонимен

преди 4 години

И пак е по-добре друсан с тревица, от колкото алкохоик !

34

gost

преди 4 години

Айде сега ДАНС по IP-адресите на защитниците на марихуаната да им отиде на гости.