10

Анонимен

преди 5 години

искаме от старите камиони да смучим по 50 стинки на километър, ама няма да ги пускаме да вървят? кога ще направят нормални пътища, не помня от кога не е имало затворени участъци на магистралите, а те се броят на една ръка...

9

Анонимен

преди 5 години

Направете си пътища вместо да се занимавате с първобитни начини на живот.

8

Да допълня...

преди 5 години

На днешно време да имащ камион е мъка. Всеки те еб..ава.

7

Анонимен

преди 5 години

Бай *** оплаква се от цените на горивата и данъците ама не спира да пътува.. Егати лицемерието ахахах

6

Дупничанин

преди 5 години

С тия винетки е много зле положението целия вход карахме с една две лепим на целуфан от цигарите и местим от кола на кола.

5

Анонимен

преди 5 години

Айде пак, че ония дни беше малко.

4

Анонимен

преди 5 години

"бедния" българин отново за път се стяга! иначе пътищата лоши, бензина и винетките скъпи а заплатите малки! ама у фейсо ше има яко снимки - тук бееме, те тва ядоме,.....! иначе за София е добре това, три дена мьекащите ше намалеят драстично!!!

3

Жътварски, София

преди 5 години

Скоро такива селски хитреци като теб ще ги товарим на конски вагони и ще бъдете заточвани обратно в родопските села без ток и течаща вода, откъдето сте допълзяли!

2

zeus

преди 5 години

До Жътварски, СофияНа дядо ти цървулите още миришат някъде на тавана, нали ?

1

Жътварски, София

преди 5 години

Вън провинционалните скакалци от град София! Стига толкова *** е препълвала китната столица, превърната от тези аграри в кално фекално блато!Да се върне софийското жителство и забрана за посещенбие на всеки, чийто доход е под 1500 лева чисто!Всяка година да се провежда томбола за зелена карта и по 500 щастливеца да бъдат допускани до тетиторията на град софия, за да работят в сметопочистващи фирми, почистване на улици, обществени тоалетни, поддръжка на градинки и прочие агро дейности!