9

Киро Кюмюря

преди 5 години

От Пунта Кана пурите луксозни ли са? Ако не, имам още една, по-дебела и с аромат не на тютюн, мога нея да дам да я обложат с акциз и да и лепнат бандерол...

8

Анонимен

преди 5 години

Гербавите лакеи са готови да извадят биберон от устата на бебе за да получат някой лев! Няма такива гладни за "усвояване" селяни!

7

Ритница

преди 5 години

Що не си ги заврете тези пури и бутилки на някои тъмни места, заедно с бандерола.

6

Анонимен

преди 5 години

еййй съсипахте я тая държава, по един бандерол залепен на устата на всеки депутат че само глуп0сти излизат от устите им

5

House M.D.

преди 5 години

Имам в нас една пура, подарена на покойната ми баба от покойния вече Фидел Кастро Рус. Трябва ли да платя акциз за нея?

4

Анонимен

преди 5 години

Най добре, вече , дишаш въздух плащаш акциз.Шофьор над 60 години пак плащаш акциз - демек прегледи де пак пари, караш кола акциз до окциз.

3

Пипи

преди 5 години

Евала на Митницата, евала на Властта, евала на всички т*панари, написали наредбата или каквото е това: най-после мазето ми, под стълбището ще стане известно! Имам колекция от изключително скъпи вина от преди 25 години - намерих едно от 2004г., бутилирано в пластмасова бутилка от швепс. Много се вълнувам, че все още е без бандерол. Скоро мисля да го пратя в Кристи да го продадат за някой и друг милион. Ама ще трябва да го изнеса нелегално от България.

2

Коце кмета

преди 5 години

Ъ?! Герберасти, сър... Ама докато се размотавате по опашки, за да напълните тиквения джоб с 20 лв, добре си помислете за кого ще гласувате на следващите избори! Че тоя час дето го спестихте от негласуване ще ви излезе през...

1

Анонимен

преди 5 години

Такива гладни бурсуци като тиквата, слухтящия неандерталец и лакеите им, едва ли има нейде на земята.