16

сара

преди 5 години

Жалко, че това се е случило! В последно време Хасковския зоопарк е едно обновено и много приятно за посещение място. Нови клетки, нови пространства за животните. И много нови животни .Чисти и озеленени алеи. Наистина жалко за този инцидент. Дано вземат мерки да не се повтаря.Напълно съм съгласна с Васил по-долу, че следва да се адмирират добрите начинания. И малко повече внимание.Може да нацъкате минуси, но пожелавам на всички да посетят този красив природен кът.

15

ветеринарен лекар

преди 5 години

доста собственици измъчват животните си /без дори да го осъзнават/и ги разболяват само и само да угодят на собствените си психопатски характери

14

Tojo

преди 5 години

400,000 държавни служители и нито един не си е мръднал пръста да предотврати това!? Е кво ли се учудвам, то хората измират по пътища, които уж са ремонтирани, пък за едни лъвчета ли ще се кахърим? Сичко е наред бе...Стабилни сме и стабилност ни очаква...

13

Стамат

преди 5 години

Всичко лизензирано, законно е хубаво, а всичко нелицензирано и противозаконно е лошо ;-)

12

Анонимен

преди 5 години

Пълни некадърници са в този" зоопарк''! Как може новородени да се оставят без отопление,та те са животни от топлите страни в Африка?

11

Vasil

преди 5 години

С дъщеря ми посетихме Кенана и зоопарка на 1ви май. Има повече видове животни от този в Пазарджик. Мисля, че хасковлий трябва да се гордеят със зоопарка си и че с все още някой прави нещо хубаво в тази държава.

10

Анонимен

преди 5 години

В такива случаи винаги се дава на малките да бозаят и от биберон,а не само да разчитат на майката.Ако са починали от глад,толкова и са ги гледали,поне камера да бяха поставили да наблюдават малките.

9

Полина

преди 5 години

Прости, много прости хора!Те освен "такованкува" друго не знаят!

8

6566

преди 5 години

Всичко умира в тая ***-България!!!!Жалка пародия на държава

7

вампириte

преди 5 години

Големи сте некадърници беее в нормална държава да пратите лъвовете стига сте го мъчили в хасковския затвор убийци такива !!!

6

Анонимен

преди 5 години

4 лапи да се задействат веднага! И да затворят тоя концлагер за животни! За какво им е? За да може "милите" дечица да ходят и да ги дразнят и замерват с камъни.

5

Анонимен

преди 5 години

И пак никой не е виновен!

4

Анонимен

преди 5 години

Важното е апартаменти и тераси да има ...

3

Анонимен

преди 5 години

Ако имаме държава , начаса ще затвори тоя коптор, наречен " зоокът"!!! Фактът, че няма лиценз, говори що за ред, законност и контол има. Само мъчат животните тези прости и сбъркани хора с мания за величие.

2

Там е така

преди 5 години

Прибрали са им медикаментите и са ги отглеждали с хомеопатия. В този град/село са много зле с главите

1

Хасковлии

преди 5 години

Жалко за лъвчетата, не са имали късмет да се родят там. Сигурно всичките медикаменти са 'прибрани' от персонала