32

София Потайнова

преди 5 години

Сатива или индика?

31

Фандъкова

преди 5 години

Веднага да се ангажира Данс, ГДБОБ, прокуратурата и да създаде специалана комисия в парламента по случая!

30

Енгелс

преди 5 години

саморасляк, за нищо не става

29

Ботаник

преди 5 години

Написалите горните нелепици трябва да бъдат наказани като изпушат поне една цигара от дивият коноп, който е на снимката. За да разберат каква е разликата с истинската марихуана и повече да не пишат подобни глупости.

28

Митко Банцера

преди 5 години

Това е див коноп и няма нищо общо с индийския коноп, който се селектира за наркомански цели. В дивия коноп също има тетрахидроканабинол, бът е в нищожни количества. Това са писаници на някой журналист, който е виждал гъска само в зоологическата градина. Вярно е че бабите ни едно време са го ползвали за направа на канапени въжета. Известен е още като "гръсти". Има го и във фолклора, ама толова изпростя нацията, че не ми се коментира.

27

Дейл Купър

преди 5 години

Стига лъжи, мвр са на кале отдавна. Единствено техните дилърчета продават заловената билка на онкоболни, а тях самите съдят!

26

Анонимен

преди 5 години

Жалък си Цацаров - *** на Бойко !

25

До 6 и 12

преди 5 години

Не сте никак интересни,ама никак !!! Г Л У П А Ц И !!!

24

Анонимен

преди 5 години

Вземете проба от растението и тогава пишете!

23

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

до пост 12 Записал си Отиде реколтата на ченгетатаАми я да надникнем в самото министерство. А ..Ми то си е бая трева бре брато. Все пак разчитат и на 14 -та заплата. И ако падне цената на тревата как ще си изхранват дечицата.

22

Анонимен

преди 5 години

Може пък там, до църквата, да са се чули нечии молитви.

21

Не се лъжете,

преди 5 години

това е обикновен коноп.Само животните могат да го ручат!!!

20

до 13

преди 5 години

А съцветията за нищо не стават. Тях ги хвърлят по улиците.

19

до 13

преди 5 години

Правилно! Листата и семките пушат и после ги болят белите бъбреци. А по- закачените направо пушат клоните. Някои дори си правят извлек от корените в ракия и са шантави по цяла седмица.

18

..

преди 5 години

Саше, ти кво си пушил? Гледай пак какво заглавие си пльоснал, да не са те взели от Блиц?

17

batmario

преди 5 години

Милен го ся...

16

МВР

преди 5 години

Това са доказателства по един случай, който разследваме. Броят им не спира да расте.

15

1

преди 5 години

Какво ни занимавате с гупости? Докато конопа беше коноп, никой и дума не обелваше. От как стана марихуана се търсят само сензации, независимо че се среща и диворастящ!И аз имам килограм конопено семе, което ползувам за риболов!

14

М.

преди 5 години

До 13Моята пък (прабаба) ми е казвала, че като им дотегавее от труд и за да е весело по седенки чат-пат са пушили, също са го хвърляли и в огъня направо. Та при твоята баба може и моята да го е донесла, не тия западните толерасти, да ги ...

13

Анонимен

преди 5 години

Канап има навсякъде. Това е диворастящо растение което се прихваща навсякъде. Едно време баба ми е плела от него чорапи на децата си. Ползвали са го за въжета. Но на никой и през ум не му е минавало да сушат листата и да си свиват цигари. Тази мода ни я докараха триполовите евро.грйци те ви научиха на много хубави неща. В двора на баба имаше в градината много от това растение но тя го изкорени защото и задушаваше доматите и краставиците а и по бай Тошово време имаше чорапи в магазина.