11

Иван

преди 5 години

Дрисни да върнат Стар Уорс на Лукас и да му се извинят !

10

ii

преди 5 години

Ясно е че автора не знае нищо по темата!!!1) Раян "Кръглата Глава" Джонсън уби Star Wars.2) Han Solo - флопна ...?!?3) IX част е на път да флопне и тя.4) Катлин Кенеди се е свряла в миша дупка.5) утре е празник ( May the 4-ce be with you)6) Има война между феновете и SJW + платената медия.7) Играчките не се продават (вижте магазините навсякаде има залежали играчи)8) ЕА не са издали читава SW игра вече 8 години след като държат лиценза.9) Има петиция VIII да се махне от канона.

9

Анонимен

преди 5 години

Проблемът им е че преди да излезе новия епизод, по телевизиите повтарят предишните и ако ге изгледаш за 2 седмици си даваш сметка за спада в качеството, Има два от епизодите , които през цялото време не се случва почти нищо и се чустваш излъган и съжеляваш за загубеното време, и да не говорим за пълната инфантилност на някои от последните. Чест му прави на Дж.Лукас че е дал за благотворителност голяма част от парите.

8

Иван

преди 5 години

"Междузвездни войни като марка е малко нож с две остриета." Това изречение казва достатъчно за автора. Така се говори в кръчмата с приятели. Представяте ли си това да го каже в ефир водещ на новини? Смях.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Не са виновни Дисни. Просто SW се зарязва за определено време след поредната трилогия и нищо не се снима.

6

Анонимен

преди 5 години

До TotenKopfСоло си беше провал въпреки голямата му рекламна кампания.

5

TotenKopf

преди 5 години

". Всеки филм от 2015 г. насам е достигнал и надхвърлил 1 млрд. долара приходи." Абсолютна лъжа. Филма за Хан Соло, изкараха под 400 млн. при бюджет от 275. Офромен провал.

4

Ло Джей Кеноби

преди 5 години

Смешно е пенсионери да си дават мнението за филми, които всяка година правят по 1 000 000 000 долара.

3

Анонимен

преди 5 години

"Disney обогатяват марката Междузвездни войни"Точната дума не е обогатяват, а осирaт.

2

Анонимен

преди 5 години

След епизод 3 малко ми стана неприятно, че великият филм приключи и след новината за продължения бях вдъхновен. Разбира се веднага след първият бълвоч, всичко приключи. Сега вече дори и пиратски нямам желание да ги гледам. Толкова елементарни станаха, че коментара е излишен. Втпростепенна сапунка!

1

Анонимен_777

преди 5 години

R.I.P. Star_Wars..злощастният им край дойде в момента в които disney ги купи.. МНОГО УСПЕШНО превърнаха една емблематична, оригинална и вдъхновяваща научно-фантастична поредица, която даде началото на т.нар. - 'space_opera' sci-fi жанр и изобщо множ. концепции на съвременният sci-fi, в безвкусен, безличен комерсиализъм ! Недостоен край за една шедьовър, жалко за наследството на Star_Wars наистина...Тревожна липса на автентичност и креативност в съвр. кино, музика, литература и изкуства..!!