27

Анонимен

преди 4 години

Това само показва , куде се използва най много. България е новия дигитален хъб на Европа . Претоварване след претоварване става тая година.

26

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЯМА РАБОТА ТОЗ ФЕЙСБУК БЕЕЕ

25

Анонимен

преди 4 години

Фейсбук стана кошче за отпадъци ,в нета.

24

Нямам регистрации

преди 4 години

нито във Фейса или в сродните му, а вече и в Уотсъп-а нямам(след като сам се изтри от телефона ми). Не мога да разбера, защо след като никога не съм имал регистрация във фейса, на каква логика пощата ми в АБВ е заспамена с разни съобщения от фейса?

23

Давид

преди 4 години

Местя

22

Анонимен

преди 4 години

Пи..я на ФБ

21

ФБ

преди 4 години

Ами що пускате куцо и сакато до профила си? Имам фейсбук и 90 % от хората ми там са такива с които имаме отношения и в реалния живот. Нещата които пускам ги виждат единствено те. Иначе за такива моментни сривове не ми дреме. Чак зависим не съм.

20

Анонимен

преди 4 години

Управяйте го фейсо, идва ГЬОРГЬОВ ден, комшии и колеги как ше разберат че съм ручал ягне, къде че пущам фотоси?!

19

Анонимен

преди 4 години

това е заради програмистите в българия на фейсбук българските програмисти са най некадърните ама най-алчните и само взимат паримного пари вадят българските програмисти и много си вирят носа ама и техният рахат ще свърши

18

бай ганю

преди 4 години

аууу как ще издържат клюкарите без 20 мин фейс?каква драма да не знаеш кой с коя кой къде и какво за 20 мин тцтцтцтжена ми ще мине на антидепресанти че е изтървала нещо важно във фейса

17

пепи

преди 4 години

Между срив и затруднения има разлика

16

Ф.С.В.

преди 4 години

Мария Габриел изпробва новият кибер отдел СЪЗДАДЕН срещу фейк нюз -за да види как работи- Целта е най големият страх на Правителствата в тези Модерни Времена-С идването на социалните мрежи Взеха да се организират Протести и да Падат Цели Правителства- Габриел под паравана фейк нюз ,ще успее да цензурира социалните мрежи и така ще видите какво значи Двуполюсна Демокрация)) Жалко,много жалко -Живеем в Свят в който няколко десетки човека са се вкопчили в властта и ИСКАТ ДА СА ВЕЧНИ И НЕЗАМЕНИМИ!

15

:)

преди 4 години

Have a break from facebook

14

До Анонимен 7

преди 4 години

Вайбърът е добър за връзка с близки и приятели. Няма да ти щъкат тъ.пи реклами, няма разни хорица да ти навират себе си, какво са яли и с кого и къде са спали, няма да те лайкват и дислайкват. Чиста платформа за свръзка и размяна на информация, снимки, клипове с хора, с които искаш, без натрапвания от страни. Можеш да се чуваш лично с човека отсреща също, като по телефон, може да си пишете - каквото искате, без цялата досада и пр.остотия на ФБ и компания.

13

Анонимен

преди 4 години

Че с ФБ се занимават не особено интелигентни хора е ясно. Умен човек с работа с това не би си губил времето.Но все пак когато поствате новини тук, то бихте могли да се справите и по-професионално, вместо само да преписвате и превеждане в съкратен вариант други статии. Тук, например, бе редно да поясните по-подборно в какво се изразява този "срив". Същността на новината я няма. Има клюки и жълтини.

12

Щастливец без фейс

преди 4 години

Този фейс е загуба на ценно време.Ще седя пред монитора и ще следя разни хора къде са били и с кого.Има да чакате.Фейса е за свободни и мързеливи хора които се чудят как да си уплътнят времето.

11

Потресен

преди 4 години

Просто беше ужасно след този сриФ.Още не мога да го продолея тотално съм разстроен меко казано смазан психически.Не го пжрлам на никого този сриФ.

10

Циник

преди 4 години

Каква драма!Получих спонтанни конвулсии, пристъпи на маниакална депресия, и абстиненция , че няма да мога да гледам снимки на чужди хора

9

Анонимен

преди 4 години

Стискам палци и вие да отстраните никому ненужната новина от страницата си за 20 мин, но злото вече е причинено!

8

Анонимен

преди 4 години

T.e. част от потребителите са разбрали, че може да се ползва и тоалетна за да изразиш каквото те мъчи отвътре.